Én a nagyiéknál eltöltött nyarakra emlékszem és arra, hogyha nagyon éhes voltam akkor a jó kis retro parizert
friss kenyérrel, igazi vajjal és a kertből szedett paradicsommal.
Ha szezonja volt és nem akartam enni akkor csak lementem a kertbe és a tőkéről ettem a szőlőt. Vagy a kutyámmal közösen kerestük az érett epreket.
A paradicsomnak se volt soha ideje rendesen megérni, mert arra is rendszeresen rájártam. Nincs is jobb a napon érett paradicsomnál.
Azt hiszem gyerekkoromban is mindenevő voltam. Pontosabban majdnem, mert van azért olyan amivel a világból ki lehet kergetni a mai napig is.
Sóska (nálam nem vált be a Popey sztori) |
Spenót |
Paradicsomos káposzta |
Finom főzelék (hogy miért ez a neve, számomra örök talány |
Örök kedvenc volt és ha kaptam egy kis zsebpénzt már mentem is át a boltba Tibi csokit, Mogyorós csokit venni.
És volt a Limo por, ami annyira savanyú volt, hogy már attól volt jó.
A korral változik szerintem mindenki ízlése. Én megszerettem a leveszöldségeket és nagyi tökfőzelékét egyenesen imádom (gyerekkoromba rá se bírtam nézni.) Szeretek minden újat megkóstolni, ha nyaralni megyünk akkor ott a helyi specialitásokat nekem ki kell próbálni.
A tengeri herkentyűk bármikor, bárhol és bármely mennyiségben jöhetnek |
Lolly makeup and beauty
Mara a Szépség.Blog.
Love the heels
Andi - Make You Up!
Made in beauty
A tintahal, a scampi, polip oh... minden nap megenném. Ha nyaralunk csak ezeket eszem :)
VálaszTörlés