Rendszeres olvasók

2011. augusztus 11., csütörtök

Essence körömlakk - Magnetics teszt (ajándékkal)

Amióta megláttam az Essencenél azóta fentem rá a fogam, de a mágnest eddig nem lehetett kapni. Ma persze ismét be kellett térnem a Rossmannba és volt lakk is mágnes is (és a titkárnőnknek is sikerült örömet szereznem, mert neki meg a fekete repedezős lakkra fájt a foga és meg is vettem neki). Mivel türelmetlen voltam vettem gyorsan körömlakklemosó kendőket az  Isanatól és úgy döntöttem, hogy bezárkózom az irodába és ki is próbálom. 

(A lakklemosó kendőről majd később írok)
Választék
Én ezt vettem meg

Azt írta a használati utasítás, hogy egyesével kell elkészíteni, jó sok festéket felvinni, majd a mágnest minél közelebb a lakhoz tenni, de ne érjen hozzá. Amiatt, hogy sok festék kell, elég rendesen a bőrre is folyik a lakkból, de ugye ahhoz hogy minta legyen a körmön a mágnest egyből felé kell tenni, így a fölösleg szépen megszárad ott ahol amúgy nem kellene lennie. 

Az első körömnél nem került elég festék, mert ott semmi nyoma nem volt a mágnes hatásának. A következő már jobban ment. A középső ujjamon nem kentem el elég szépen (azt hittem, hogy szétterül, persze nem) és így a mágnes középen húzott egy vonalat, ami miatt úgy nézet ki a körmöm, mintha kettérepedt volna.

A jobb kezemen próbáltam kicsit variálni, de nem igazán lett látványos, volt olyan ahol a mágnes hozzá is ért, mert túl közel tettem (ha meg nem rakod elég közel akkor nem történik semmi). Már csak arra lennék kíváncsi, hogy sima mágnessel is működik-e.

A körmöm éppen arra vár, hogy a manikűrösöm kezelésbe vegye, ezért a kinézetért bocsi, de a lényeg szerintem látszik rajta.



A lakk színe továbbra is tetszik, de az eredménnyel abszolúte nem vagyok megelégedve.
Pedig láttam a neten nagyon szépen kivitelezett körmöket.


 Lehet, hogy csak gyakorolni kellene, de mivel nekem nem jött be ezért annak a személynek ajándékozom aki az 50. követőm lesz :)


2 megjegyzés:

  1. Próbáld másik mágnessel! Én ezt: http://bankanita.blogspot.com/2011/05/essence-metallics-iron-goddness.html
    gumis hűtőmágnessel csináltam.
    Ha U alakúra hajlítod, és úgy használod, a körmöd széle is szép csíkos lesz.:)

    VálaszTörlés
  2. Érdekes, valahogy engem ez sosem fogott meg :) De tény, hogy nagyon sokan panaszkodtak arról, hogy alig történt bármi, akárhogy próbálkoztak, legalábbis én szinte csak ilyen bejegyzésekkel találkoztam. :D

    VálaszTörlés