Rendszeres olvasók

2011. szeptember 1., csütörtök

Szülinapi HAUL

Az embernek egy évben 1x van szülinapja, ezért én úgy gondoltam, hogy e jeles napon meglepem magam valami kis "fincsi" sminkcuccal. :D (igaz ehhez nem kell jeles alkalomnak lennie, mert ha szerelem, első látásra, akkor úgy is haza jön velem bármi)

Nyaralásból hazafelé kértem a férjemet, hogy álljunk meg a WestEndnél (igaz nem esik útba, de ugye szeret és ezt megteszi értem). nagy duzzogva és hosszas rábeszélések árán célt értem. Az is sokat nyomott a latba, hogy a lányunk éhes lesz biztos és én csak 2 helyre akarok bemenni, az egyik a MAC a másik pedig az L.A. Makeup :D

De ha már ott voltam akkor benéztem a Douglasba is.

Mindenhol vásároltam, az Ázsia Centerbe is be kellett menni a kedvenc Lenor öblítőmért, amit nálunk nem lehet máshol kapni és ha már ott voltam megnéztem a híres/hírhedt Miss Rose termékeket. Szerelem első látásra volt, de kipróbálásra csak 2 terméket hoztam haza.









Miss Rose paletta, pirosítóval, highlighterrel. Erősen pigmentált (de ezt már mindenki tudja szerintem), kissé csillámos, gyönyörű lila árnyalatok 900 Ft-ért.





Erről az L.A. Girl 10 color palettáról a selyemcukor jutott eszembe (pedig ki nem állhattam). De olyan szép színei vannak, hogy nem tudtam ott hagyni. 2900 Ft körül volt az ára.



A Douglas a saját palettájuk sétált ki velem. Legszívesebben mind elhoztam volna, de mivel jön az ősz, a zöld mellett döntöttem. 1900 Ft.





NO COMMENT :) Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak az eladók, még biztos visszatérek, főleg, hogy miután elbeszélgettünk a hölggyel, közölte velem, hogy hozzam be a sminkes papíromat és a portfóliómat és regisztráljak, utána 35% kedvezménnyel vásárolhatok. :DDDD
A termékről annyi, hogy mattító púdert kerestem és több terméket is ajánlott. Ez egy olyan púder amit alapozó nélkül is lehet használni, kellemes puha tapintású lett tőle a bőröm, nem tömítette el a pórusaimat és mégsem csillogott az arcom. 6500 Ft volt az ára.


Miss Rose kajal, már régen szemezek ezzel a formával, de még valami miatt soha nem vettem, pedig már több gyártónál is láttam. 400 Ft-ért vétek lett volna otthagyni. Előljáróban annyit, hogy borzasztó büdi. Kicsit vietnámi balzsamra emlékeztet az illata.

Ezt a szemfestéket az öcsém barátnőjétől kaptam. Art Deco ásványi szemfesték, valami hihetetlen kék árnylatban. (nem tudtam normálisan lefényképezni).

Minden termékről folyamatosan írok majd tesztet.
Melyikkel kezdjem??

6 megjegyzés:

  1. swatchokat iiss *.*

    ja és Boldog szülinapot :P

    VálaszTörlés
  2. Te jó ég mennyi szépség. Komolyan le vagyok hidalva, hogy én a két MR termékeddel még nem találkoztam.:D Úgy tűnik ezek speckó csak az Ázsia centerbe vannak.:D Lehet, hogy hülye vagyok, de az a Kajal micsoda?:D A pirosítós paletta is nagyon szép. Ezekre és az L.A.-re vagyok legjobban kíváncsi.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  3. Sok Boldog Szülinapot!
    Az MR kajal nekem is megvan,nagyon szuper termék,iszonyat jól pigmentált,csak sajnos én mindig lepislogom és fekete karikáim lesznek tőle(mint akinek bevertek kettőt xD).

    VálaszTörlés
  4. Andi a kajal szemcerka,ilyet lehet pl kapni az oriflamenél is.

    VálaszTörlés
  5. Boldog szülinapoot:)

    swatchokat!!:)

    VálaszTörlés
  6. Boldog utószülinapot! :) A paletták közül valamelyik legyen az első *-*

    VálaszTörlés