Rendszeres olvasók

2012. január 24., kedd

Farsangi smink - páva

Itthon vagyunk betegen (igaz Csenge olyan mintha semmi baja sem lenne, mert egyfolytában pörög) és úgy gondoltam, hogyha lefektetem akkor lesz egy kis időm egy újabb farsangi sminkre. Gondolkodtam, tettem vettem, egészen addig még a kisasszony elkezdett kiabálni, hogy felébredt és át akar jönni. Egy pillanatra megálltam, hogy most mivan? Emlékezetkiesésem van, vagy tér idő ugrást végeztünk, hiszen alig fél óra telt el. Közölte, hogy ő igenis kipihente magát (na én nem)  és Kung Fu panda 2-t akar nézni. Na innen jött az inspiráció, hiszen abban van színes páva, fehér páva és egyéb állatfajták :D

Mivel az ideg majd szét vitte a fejem, fényképezés közben sem bírtam eleinte normális fejet vágni (Erzsi, csak, hogy megnyugtassalak nekem sem megy mindig, íme itt a bizonyíték) és az akku is lemerült 2 kép után.
Utána bevetettem a nyugilabdát és sikerült pár elfogadható képet lőnöm. (azért ilyenkor elgondolkodom, hogy mi lenne, ha valamelyik szembe szomszéd akkor lépne ki az erkélyére amikor én ezeket a képeket csinálom, mit gondolna)
 
 
 
 
 
 
 
Igaz a FB-on már mutattam, de nem tudok vele betelni. A Fashiondays-ről zsákmányoltam pár hete és meglepő módon ez meg is érkezett időben.
A mai zene pedig:


2 megjegyzés: