Rendszeres olvasók

2012. április 18., szerda

Esküvői kiegészítők - ami a ruha alatt van és egyebek

Mivel egy páran kértétek az esküvői sorozat folytatását, gondolkodtam, hogy mi az, ami eddig kimaradt.

Ami még egy menyasszonynak fontos lehet (persze a ruhán kívül) az, amit a ruha alatt visel. Ezen a napon nem jó választás a bugyis fiók mélyéről előbányászni egy fehér bugyit (jobb esetben) és valami melltartót. A szilikonpántot pedig el is kell felejteni! :D
A ruhapróbákon kiderül, hogy mi az, amire szükséged lesz. Velem például közölték, hogy a ruhából nem lehet kiengedni, ezért vagy fűzőt viselek alatta és/vagy lefogyok. A szalonban adtak is egy fűzőt, de az semmire nem volt jó, még a helyén sem akart maradni. Rövidke netes kutakodás után találtam egy webáruházat, ahol szebbnél szebb fűzőket árultak, olyanokat amik tényleg teljesítették a funkciójukat. Nem mondom, hogy olcsó volt, de még a mai napig hibátlan és ha nagyon akarom most is bele tudom magam kötöztetni. 

A ruha felsőrészének szabása alapján kell kiválasztani a melltartót/fűzőt. 

Vannak melltartók, amiknek többféle módon variálható a  pántja. Így a mélyen dekoltált ruhákhoz is nyugodtan fel lehet venni. Nekem is van hasonló 6-7000 Ft körüli áron vettem.
Ez volt az én csodám
Annyi, hogy én a harisnyatartót leszedtem róla, mert fölöslegesnek tartottam a szilikonos harisnyához még azt is. (a bugyi, ami hozzá járt, viszont kényelmetlen és még csak nem is mondanám szexinek)

Mostanában nagyon sokféle  alakformáló fehérnemű jelent meg a piacon. Én még nem próbáltam mindegyiket, de találtok róla véleményeket a neten bőven. Pl.:Aldis fehérnemű vélemény (készült ugyan ezen oldalon Triump-ról is vélemény, de valami miatt nem hozza be a teljes cikket.)
 A hosszított bugyissal van tapasztalatom. Igaz nem túl jó. A derékrészen nem ér fel elég magasan és el is kezd szépen lesöndörödni, így ha nincs is hurkád, ettől tuti lesz. Combban is pont rossz  helyen vágja el a lábat. + újabb hurka. (ebben az esetben inkább a térdig érő fazon a jó választás. Az viszont pozitív, hogy a feneket szépen feltornázza.

Pánt nélküli ruhák esetében pánt nélküli melltartót válassz. Ma már olyanok készülnek amik biztosan a helyükön maradnak. Viszont, ha nagyobb mellmérettel rendelkezel, akkor érdemes a fűzőt választani, mert szebb tartást biztosít a mellnek és szebb lesz a dekoltázs. Ne használj hozzá szilikonpántot!!!!!!!!!! Még feltűnőbb, mintha nem lenne, mert csillog, elüt a bőrtől, ha elkezd nyúlni akkor fodrozódik a széle.

 Ez az a melltartónak nevezett valami, aminek semmi értelme. Ha cikis helyzetet akarsz teremteni akkor hajrá (nekem sikerült). Az egyik szilveszterre rendeltem meg, mivel hát nélküli felső volt rajtam. Amíg nem csinálsz semmit, csak ülsz egy helyben és nem izzadsz, addig a helyén marad, igaz tartani semmit nem tart. Amint elkezdtem táncolni, önálló életet kezdett élni a mellbigyó és egy idő után 4 mellem lett. Csúszkált jobbra- balra, majd el is vált a bőrömtől.
Bugyiból olyat válassz, ami kényelmes. Mondanám, hogy legyél merész, de szerintem nem kell, mert én akárkivel  beszéltem, senkinek nem az volt az első dolga a buli után, hogy csábítson, hanem az, hogy aludjon.   De ha mégis kemények vagytok, akkor azért jobban mutat egy szép darab, mint egy kinyúlt pamut bugyi.

A harisnya nálam egy olyan kérdés volt, amiből nem engedtem. Igaz, hogy nyár volt, de én ragaszkodtam hozzá, hogy legyen. Meg ne kérdezzétek, hogy miért, nem tudom, nekem így volt teljes az összkép. Igaz, hogy én elutasítottam a fehér harisnyát, pedig állítólag azt kellett volna felvennem, de én általános suli óta nem húztam magamra olyat és ezen nem is akartam semmilyen szokás miatt változtatni. 
Kapható olyan, amit harisnyatartóval kell viselni, de a szilikonos is nagyon jó. Azok még soha nem hagytak cserben, pl: a Belinda. Persze ide tartozik még a harisnyakötő, amit el szokott dobni a vőlegény, úgy mint a menyasszony a csokrot. Megvettem és otthon hagytam :).

Valami kék :)
  Persze vannak egyéb kiegészítői a menyasszonyoknak, amik persze nem kötelező tartozékok. Ilyen a kesztyű. Én magamon nem tudnám elviselni, de vannak olyan  ruhák, amikhez kifejezetten jól állnak.

 Aztán van a kistáska, szütyő... Nekem nem volt. Úgy voltam vele, hogy a személyimet a férjem zakójának a zsebében  is el lehet tenni, nem volt kedvem még arra is figyelni. Na meg nem is találtam olyat, amire azt mondtam volna, hogy na igen ez kell.  (bezzeg most szebbnél szebbeket látok)


 Aztán ott vannak az ékszerek. Ezt is a ruha határozza meg, hogy szüksége van-e nyakláncra vagy elég egy szép fejdísz, vagy fülbevaló.
:D Imádom
Ha nem ékszer, akkor mostanában divat a testfestés is vagy a testdísz használata. Mindkettővel el lehet fedni a nem éppen odaillő tetoválást egyéb foltot, heget...
 
Van egy dolog, amit viszont nem tudok hova tenni a kiegészítők között. Az pedig az ernyő. Miért, minek???



5 megjegyzés:

  1. Nekem is szilikonos combfix volt és nagyon bevált, és kék kis eldobható bigyóm is :) nekem ami szuper választás volt a cipőm..igaz hogy horror de az egész napot kibírtam benne.

    VálaszTörlés
  2. <3

    ernyő?háhha süt a nap! meg olyan vintage. gondolom.:)

    VálaszTörlés
  3. Anyának volt napernyője, a mai napig megvan, főleg a fotózáskor volt szerepe, de tényleg annyira jól néz ki a képeken :).
    Amúgy örülök, hogy írtál erről a "mellrecuppanós" melltartó izéről, mert én azt hittem mennyire jó, és akartam rendelni, de így nem :D

    VálaszTörlés
  4. nem esküvőhöz, de én ezen az oldalon találtam akciós fehérneműt, nézzetek körül, hátha ti is találtok valamit, tele van akcióval http://www.facebook.com/internetenvasarolnijo

    VálaszTörlés
  5. szia. Meg tudod mondani, hogy hol vettél olyan melltartót, aminek a hátpántja is variálható? Előre is köszönöm.

    VálaszTörlés