Rendszeres olvasók

2013. október 15., kedd

Estee Lauder Michael Kors kollekció paletta -CSALÓDÁS

Már régen meg szerettem volna írni ezt  a posztot (még akkor amikor Erzsitől megnyertem)
De amikor kipróbáltam és nem azt kaptam amit vártam tőle, akkor a fiók mélyére  elástam és nem foglalkoztam vele.

A héten pakolásztam és a kezembe akadt. Gondoltam használom egy kicsit és akkor eszembe is jutott egyből, hogy miért volt ott ahol.

Én anno a palettát nyertem meg. Első ránézésre gyönyörű színei vannak, reméltem használat során azt kapok amit látok. De nem.

Próbáltam én ecsettel, applikátorral, szárazon, vízesen. De sehogy sincs semmi hatás.

A swatchokat úgy készítettem, hogy legalább 3-4 alkalommal erősen húztam át a festéket a bőrömön, de ezt a  szemhéjamnál nem igazán tehetem meg, mert még kinyomom a szemem.



 
Ami tovább ront az amúgy sem rózsás helyzetén, hogy alappal is csak pár óráig marad fent a szemhéjamon.

A csomagolása csilli-villi aranyos műanyag fém hatással, amin a legapróbb nyom is meglátszik egyből.
Belül egy teljes tükör van ami jó szolgálatot tehet. Volt hozzá két ecset is ami Csengénél landolt, mert számomra használhatatlan volt. A pirosítója túl kicsi a célra, a szemhéj ecset meg túl nagy volt.

Próbáltam árat találni hozzá, de mivel már nem friss kollekció, csak az ebayen találtam, ott a teljes szettet 60 dollárért adják.  Nem tudom, hogy a hozzá járó rúzs és szemceruza, hogyan vált be annak akinek van, de én sajnálnék érte ennyi pénzt kiadni.

6 megjegyzés:

  1. .hm..hat ez erdekes, azert egy EL/MK palettatol tobbet varna el az ember, mert nem egy olcso mulatsag.

    VálaszTörlés
  2. Az első dolog, ami eszembe jutott róla, hogy vicces. Ezt még egy Essence is übereli, de ezt legalább ők is tudják. Tényleg az a helyzet, hogy ezek a dizájner sminkek nem érik meg az árukat, sajnálom hogy csalódtál. Ű:(

    VálaszTörlés
  3. Nekem is az a tapasztalatom hogy sok esetben ezek a designer sminktermékek nem érik meg az árukat. Chanel és YSL termékekkel van ilyen tapasztalatom sajnos.

    VálaszTörlés
  4. Bocsi lányok, de 100%, hogy replikákat használtok. Az eredeti közelébe sem érhetnek. Ezeket a palettákat 2000Ft-ért be lehet szerezni kínai gyártótól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre csak Erzsi tudna válaszolni, mivel nála nyertem (bár nála én még nem láttam replikát). Amúgy meg inkább veszek olcsóbb de jó minőségűt, mint hogy valamit csak azért vegyek meg mert rajta van egy név (mostanában a sok MK óra akaszt ki 3-5000 Ft)

      Törlés