Rendszeres olvasók

2011. július 20., szerda

"Beszerzőkörút"

Ma "sajnos" ismét a Müller közelében jártam és ha ott voltam akkor be is mentem. Ha pedig begyek oda, nem tudok üres kézzel kijönni. Szeretek a leértékelt sminktermékek között turkálgatni, keresgélni. Ma csak 5 dolgot vettem :)



- Catrice vízálló szempillaspirál (Ára: 1045 FT.)

- Catrice Eyeliner Pen Papagena Limited Edition Welcome to the jungle árnyalatban

A boltban kipróbáltam. Húztam egy vonalat a kezemre, majd el is felejtkeztem róla és buszra szálltam. Ült velem szemben egy pasi és állandóan a kezemet nézte, először nem tudtam mi baja van. Amikor lenéztem vettem észre a vonalat, megpróbáltam letörölni, de nem jött le, még csak nem is halványodott el. Azóta már párszor kezet mostam, de a vonal még mindig látszik halványan. Remélem a szemhéjamon is így fog szuperálni. 
A kupakjával vigyázni kell, mert ha nem pattintod vissza rá teljesen akkor valószínű, hogy hamar kiszárad. 
Este egy 2in1 sminklemosóval próbáltam leszedni. Azért csak próbáltam, mert a zöld árnyalat a szemem sarkában még reggel is látszott a bőrömön. Még egyszer áttöröltem a sminklemosóval és azért csak sikerült tőle megszabadulni.
Az ára: 895 Ft.

- Maybelline Colorsensational 330 árnyalat (Chic Plum)
A honlapon ezt írják róla:
Édes szerelembeesés a színekkel, újra és újra
    • Színtiszta pigmentek az erőteljes színekért
    • Krémesen lágy érzés a tápláló méznektárnak
      köszönhetően
    • Oly gazdag, oly elbűvölő színek ... Szenzációs
    • 24 elragadó színárnyalatban


Nagyon kellemes érzés a számon, nem ragad és olyan puha, mintha ajakápolót használtam volna és nem rúzst. Már egy rétegben is szép színe lett tőle a számnak.



És az ára: 2095 Ft-ról 1045 Ft-ra volt leárazva! Majd bolond lettem volna otthagyni.

- NYC Duett szemceruza Mockingbird árnyalatban


A fenti képen az alsó vízvonalat és a külső szemzugot próbáltam vele kiemelni, de nagyon nem látszik. Inkább csak egy kis csillogást ad az adott területnek. Teszter nem volt kint belőle, ezért ezt csak úgy vakra vettem meg. A csomagolásával rendesen megbirkóztam. Le van fóliázva mind a két vége, de perforáció nincs rajta, ezért szinte csak darabokban tudtam kihámozni a ceruzát. Egy közepesen puha könnyen felvihető ceruza. (csak a szín nem látszik, de majd még próbálgatom, hogy mit lehet belőle kihozni.)
Az ára: 495 FT.

- NYC autómata szemceruza Bold Brown árnyalatban.




Erre szükségem volt, mert a kedvenc Manhattan barna szemceruzámat egyszerűen nem találom.
Könnyen felvihető a szemhéja, nem túl kemény és nem is túl puha, olyan pont jó. Szép barna színe van.






A tartósságát meg majd még meglátom. Tesztelni ezt sem lehetett.
Az ára: 495 Ft.

És mivel két NYC terméket vásároltam ajándékba járt hozzá egy fekete fényes NYC Colour feliratú szatyor/táska is ajándékba.

4 megjegyzés:

  1. Küldtem egy díjat neked :)
    bioarcapolas.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. De kedves vagy, köszönöm :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Szépen sminkelsz, tetszik a blogod! :)
    Neked az NYC duo szemceruzája hogy vált be? Ki tudtál hozni belőle végül vmit? :) nekem nagyon durván törni kezdett, mikor hegyeztem, nem tudom, hogy mind ilyen-e, vagy csak nekem nem volt szerencsém... :(
    Amúgy a csomagolása engem is kiakasztott :S

    VálaszTörlés
  4. Hát, nem nagyon vált be. A fehér rész talán alapnak fehér pigment vagy festék alá jó lesz, vagy highlighternek. Faragni még nem kellett. Kíváncsi leszek. Úgy vagyok vele, hogy annyiért amibe került, még be is nyelem ezeket a hibákat. A fekete részét is próbáltam elég kemény ahhoz, hogy vízvonalat kiemeljünk vele. Próbálgatom még őket.

    VálaszTörlés