Rendszeres olvasók

2011. szeptember 18., vasárnap

Nagy HAUL :))) (azok a fránya akciók)

Ezeket a dolgokat amiket most bemutatok nektek, az elmúlt 2-3 hétben vettem. (és van egy közte amit ajándékba kaptam a férjemtől) Úgy gondoltam, jobb így egyben feltenni, mint apránként.

A Marionnaud-ban láttam meg a "Dermesztő Árak" szlogent a pénztár előtt lévő kis boxon. Elég sok jó dolog volt benne, de egy 20. alapozó, vagy szemhéjfestéket nem akartam venni. 
Nem olyan régen jártam bőrgyógyásznál, anyajegy szűrésen, aki kedvesen közölte velem, hogy ideje elkezdenem napvédő készítményeket használnom, ha kilépek az utcára, mert öregszem és már látszik a bőrömön. (azért ez elég rosszul esett, hogy 34 évesen leöregeznek). 

Mivel ez a Clariens naptej arca, 60% volt leárazva és a következő terméket amit választottam hozzá 1 Ft-ba került, nem volt kérdés, hogy mit választok. Mivel az 1 Ft-os akció az olcsóbbik termékre vonatkozott, így csak valamilyen rúzs, vagy szájfény közül választhattam.

 
 A szájfény egy Tous Colors márkájú (még soha nem volt ilyenem, és megmondom őszintén még nem is nagyon találkoztam vele).

 
A szokásos szivacsos applikátorral van felszerelve. Az illata édeskés, nem túl ragadós érzés. Nem túl tartós, gyakori után kenést igényel.
A dobozban narancsos színűnek tűnik, de felkenve inkább csak fényt ad a szájnak, és található benne nagyon apró csillám is.


A következő szájfényt (most már tuti, hogy szájfény függő vagyok, pedig már párszor megfogadtam, hogy többet nem veszek) az Yves Rocher-ban vettem, szintén akciósan, valami kuponfüzettel, amit a pénztáros adott a kezemben, amikor fizetni akartam.
Ez egy ajaknövelő szájfény. Felkenve kicsit bizsergető érzés volt eleinte, de ahogy hozzászokott a szám, már észre sem veszem. Na ez elég ragacsos, ami nagyon sokáig meg is marad. Nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de tartósabb, mint egy sima szájfény. Ami először meglepett, hogy ennek nem szivacsos az applikátora, hanem egy kicsi ecsetben végződik. Nekem ez jobban tetszik, mert pontosabban fel tudom vele vinni a festéket a számra.
 
 


Ezek Mülleres zsákmányok. Ha már leöregeztek akkor ideje vennem magamnak egy szemránckrémet.
A Terra Naturi +35 krémjére esett a választásom. Nem tudom megmondani, hogy miért, csak szimpatikus volt. Elsőre kissé zsírosnak tűnik a krém, viszont nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe és nem hagy maga után zsíros érzést.


A Catrice arcpirosítóját a téli napokra vettem, mert most még a nyári barnaságomon nem látszik a színe. Ha majd kifakultam és úgy nézek ki majd mint hófehérke, na ez akkor lesz nekem pont megfelelő.

Annyira barna vagyok, hogy nem is látszik a kezemen

Na  az a rész ami olyan mintha leforráztam volna, na az a pirosító


Az Essence Cracking lakkjának ezt a gyönyörű kék árnyalatát nem tudtam ott hagyni. Csak egy dolgot nem értek rajta. Hiába kentem fel a körmömre, nem akart megrepedni !?


Napsütésben szerintem csodaszép és ez csak 1 réteg

 

A Babe Stop Akne Faggyútermelést szabályozó maszkját 90%-os kedvezménnyel árulták a gyógyszertárban. Ki hagyta volna ott? Amúgy is gondjaim vannak a zsíros bőrömmel.

A Butterfly lakk szintén repedező lakk, amit fodrászkellékesnél vettem 500 Ft-ért. A lányok nagyon dicsérték, hogy mennyire jól néz ki felkenve. Na nekem nem tetszik. Olyan mintha temperával kentem volna be a körmöm, és még repedni sem akar rendesen (nem készült róla normális kép, de majd pótolom).
A lábkrémet szintén az Yves Rochernél vettem, még akkor amikor nyaralni voltunk. Kifejezetten száraz bőrre van, a magassarkúk és papucsok miatt nagyon száraz a lábam és azért az elég ramatyul tud kinézni egy szép szandinál, ha reszelni lehet a lábunkkal. (bár láttam már olyat akit ez csöppet sem zavart) Ugyan nem szeretem a levendula illatát (pontosabban utálom, a fejem is megfájdul tőle), de ennél még kellemesnek is mondanám, meg ugye szerencsére a lábam messze van az orromtól, így ha akarnám se érezném :))


Ugye már tudjátok, hogy pénteken a MAC Me Over átalakításon jártam. (erről sajnos csak később lesz képes beszámoló, mert a számítógépem miután feltöltöttem rá a képeket, elszállt, és most arra várok, hogy az informatikus ismerősöm megjavítsa. Nagyon remélem, hogy a képeim nem szálltak el)
Ha már a WestEndben voltam nem hagyhattam ki, hogy be ne nézzek a Douglasba és ne vásároljak a MAC-be.

A Douglast még olcsón meg is úsztam, mert itt csak egy egyszerű palettát vettem 2990 Ft-ért. 

 


Vaku nélkül
Vakuval
Vaku nélkül
Vakuval
Vaku nélkül
Vakuval
A világos színek nagyon jó kis highlighterek. Elég kemény, tömör szemfestékek, ezért ecsettel nem is igazán sikerült használni, viszont a szivacsos applikátorral tökéletesen használható. 
Nem morzsálódik, kivéve az arcpirosító. 
 
Vakuval
Vaku nélkül

   
Vaku nélkül
Vakuval

Vakuval
Vaku nélkül
Vaku nélkül (itt a pirosító is rajta van)
Vakuval

MAC zsákmány:
 
 
 
 
 
 

Jó hosszúra sikeredett. Azt hiszem vásárlásfüggő lettem.
Azt az utolsót a férjemtől kaptam születésnapomra.

6 megjegyzés:

  1. Wow, szép zsákmány!:) A szájfények tetszenek legjobban, használd őket egészséggel!

    VálaszTörlés
  2. Hát ez olyan volt mintha a paradicsomba járnék :)))
    Szerintem a címet elapróztad , ez maga a BOLDOGSÁG amit a képeken láttam.
    Sokkal fiatalabbnak gondoltalak , főleg a személyes találkozás után 26-28 év közzé saccoltalak , úgyhogy az öregedéssel ne is foglalkozz ( már mint foglalkozz csak ne bántson), ápolt csinos csaj vagy :)))

    VálaszTörlés
  3. ohh,ettől a sok szépségtől sokkot kaptam :D vásárolnom kell! :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek a szájfények. Én is megvettem a kék crackinget, de nekem működik a lakk.:O
    Hú sé az a paletta. Wow és nem is volt drága. Tetszenek ezek a márványos kivitelezések.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  5. Zsóka (remélem nem baj, hogy inkább így szólítalak), ez nagyon jól esett. Én is hasonló kedveseket tudok mondani. Első rövid találkozásunk alkalmával nekem az jött, le, hogy egy nagyon kedves, életvidám, fiatal nő vagy.

    Bikira: lehet, hogy az volt a gond, hogy egyből a műkörömre került fel és nem volt alatta semmilyen alap lakk.

    VálaszTörlés
  6. Hú micsoda dolgok...! :) Az a paletta nekem is nagyon bejön! :)
    És nagyon kíváncsi vagyok a MAC-es sminkelésre, remélem mielőbb előkerülnek a képek, és meggyógyul a géped! :)

    VálaszTörlés