Rendszeres olvasók

2011. szeptember 18., vasárnap

Kreatív Kedd Sminkverseny - Glam Rock Makeup

A Makeupmánia írója, Bunny hirdette meg a versenyt.
 
A TÉMA?
A téma maga, a GLAM ROCK fantázia nevet kapta, ami a mai modern nő sminkjét takarná. Olyan nőt aki magabiztos, öntudatos, nem fél semmitől, és bőrdzsekiben és persze tűsarkúban rúgja szét a pasik hátsóját :D Nyugodtan engedjétek szabadjára a fantáziátok, nem kritérium, hogy hordható legyen.

KI VEHET RAJTA RÉSZT?
Bárki! Lehetsz bloggerina, olvasó, fiatal, idős, kicsi, nagy tényleg bárki :) Egyedül mi a Kreatív Kedd tagjai nem veszünk részt rajta, hiszen az elég etikátlan lenne.

MIT VÁRUNK EL?
Nagyon fontos, hogy minőségi, legalább 800*600 képfelbontású képeket kérünk! Nem fogadunk el homályban a mosdó legsötétebb sarkában fotózott rossz képet. A képet, TILOS Photoshoppolni, mert nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki mennyire profi szinten használja a programot. Egész arcos fotókat fogadunk el, csak a szemről nem! 

MIT KELL TENNI AHHOZ, HOGY JELENTKEZHESS?
Elsőként lájkoljátok az L.A Makeup facebook oldalát, megköszönve ezzel nekik a nyereményt, ide kattintva meg is tehetitek. Magát az egész arcos fotót, egy kis leírással, vagy ha bloggerina vagy akkor akár egy poszt linkkel feltölthetitek a Kreatív Kedd ötletládájának a facebook oldalára. Ide kattintva eléritek.

MEDDIG TART A VERSENY?
A verseny 2011.09.09 (Péntek)-2011.09.25, 23:59 (Vasárnap)-ig tart. A már ezután beérkezett munkákat, sajnos érvénytelennek kell tekinteni.

KI DÖNT ÉS HOGYAN A NYERTESEK SORSÁRÓL?
A legfontosabb, 2 hogy nyertes lesz! Az első nyertest, mi választjuk, a Kreatív Kedd csipet csapata, pontozási rendszer alapján, kvázi mi leszünk a "szakmai" zsűri. A második nyertes pedig a közönség díjazott lesz, így aki a legtöbb lájkot kapja a képéhez, az viheti el a nyereményt. Ha esetleg a két nyertes személye megegyezik, akkor elviszi a főnyereményt, és a második legtöbb közönségi szavazatott kapott kapja a közönség díjat. Az eredmény hirdetés pedig a verseny lezárását követő 1 héten belül fog megtörténni.

MI A TEENDŐ HA NYERTÉL?
Fontos, ha te lettél valamelyik nyertes akkor csak úgy kaphatod meg a nyereményed, ha a smink elkészültéről leírás, pontos termék megnevezés készült, amit el is juttatsz hozzám! Továbbá szeretnénk még egy előtte utána képet, és minimum 1 fotót ami a smink egyik folyamatát ábrázolja. A nyertesek munkáját természetesen közzé is tesszük! A nyereményt természetesen az L.A Makeup tudja postázni, de személyes átvételre is van lehetőség!

MIT NYERHETTEK?
A végére tartogattam a legizgalmasabb részt :D A főnyertesnek nagyon izgalmas nyereménye lesz, mert részt vehet egy személyes sminktanácsadáson, ahol gyönyörűen ki is sminkelik! Továbbá nyer egy 5db-s ecsetkészletet tartóval együtt! A közönség díjazott 
pedig választhat magának 1-1-t a Mineral szemhéjpúder és a Mineral pirosító közül :)

Úgy gondoltam, hogy miért is ne próbálkozhatnék.
Több ötletem is volt/van. Egyenlőre ezt csináltam meg (de tervezek egy un. hordhatatlan sminket is :D)

 
 


 
 
 
 
 
 

Arc:
- Garnier BB krém
- MAC Studio Careblend/Pressed Medium Dark
- Astor VIP 3 tone Blush 002 Coral


Szem:
- UD primer
- L.A. Girls 10 color eye palette
- ArtDeco Mineral Baked Eyeshadow Art. No. 345
- Essence tus
- Catrice vízálló szempillaspirál
- MAC glitter
- Sephora paletta


Száj:
- NYX ajakdúsító szájfény
- MAC és no name glitter

4 megjegyzés:

  1. Nekem elsore az Ejkiralyno jutott eszembe rola.:) Jol allnak ezek a szinek,tetszik!

    VálaszTörlés
  2. nagyon vad ez a sok glitter,iszonyat jól néz ki :)

    VálaszTörlés
  3. Háháhá, ez marha jó! :) Jól áll a kék :D

    VálaszTörlés