Rendszeres olvasók

2011. szeptember 6., kedd

Sephora paletta teszt és napi smink (lila, arany) és most már swatchok

Mint már írtam, kaptam egy Sephora palettát amiben szemfesték, szemhéjtus, rúzs, pirosító és bronzosító található.
Amit nagyon praktikusnak tartok benne, hogy jár hozzá egy un. uti paletta. :) A korongok egy kis hegyes eszközzel kivehetők a nagy palettából és az amelyik magaddal akarod vinni áttehető a kicsibe. Elég nagy mágnesek vannak benne, így tuti nem fogod kipergetni őket. Tökéletes, ha buliba mész, mert egy pici praktikus eszközben benne van a szemhéjfesték, pirosító és a rúzs is.


Magáról a festékről mik a tapasztalataim. Azt kell, hogy mondjam, hogy ilyen kiváló termékkel még nem igazán találkoztam (leszámítva a MAC pigmenteket, de az más kategória.)
A palettában az árnyalatokon belül található teljesen matt, selyemfényű és csillámos is. A csillámok nagyon aprók, hasonló a UD pávőás palettájában található nude színűjéhez.

Nagyon erősen pigmentáltak a színek. Ecsettel és applikátorral és gyönyörűen el lehet dolgozni a színeket és építhetőek is. Az applikátor egyszeri beleérintéssel is megfelelő mennyiségű festéket vesz fel, nem morzsálódik, nem pereg le.
Kicsit sütött a nap, azért van ilyen idétlen fejem




Alappal (akár UD vagy a Revlonos) 10-12 órát simán bírja, nem csomósodik össze, nem ül meg a ráncokban.

Sőt! A vízállósága is tesztelve lett :)
Nyaralás alatt este a lányom addig könyörgött míg bele nem másztam a számomra jéghideg vízbe. Azt mondja megmutatja nekem mi az a tűzgolyó. Én nem arra számítottam amit kaptam. 
Álltam a medencében és szólt, hogy figyeljek. Kb. fél méterre az arcomtól csapódott a vízbe, nem kifejezetten 10 pontos ugrással. :D 
Egy kedves káromkodást elnyomva, egyből az jutott eszembe, hogy én marha miért nem mostam le a sminkemet a szememről mielőtt lementem a medencéhez, most tuti úgy nézek ki mint aki szétbőgte a fejét. 
A mutatványt  még vagy 2x megismételte, igaz akkor  már igyekeztem messzebb állni tőle, de így is kaptam a vízből rendesen.
Nem túl boldogan másztam ki a medencéből és én voltam a legjobban meglepődve, hogy amikor a tükörbe néztem akkor a sminkem még mindig ilyen állapotban volt:





1-7 szemhéjfestékek

1-5 szemhéjfesték, tus és rúzs


Vakuval és vaku nélkül készültek a képek 1-7

1-5
Pirosító, bronzosító


2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! :) Tök jók a színek! És mennyire tuti már az az úti tartó izé, hogy át lehet bele pakolni :)

    VálaszTörlés
  2. Mindkét smink nagyon-nagyon tetszik. Csodaszép ez a paletta áááááá.:D
    (Andi)

    VálaszTörlés