Rendszeres olvasók

2011. november 22., kedd

Körömlakk HAUL - Ingrid, Lora, Essence

Elkövettem a hónap egyik nagy hibáját. Bementem egy 1 Euros boltba, amit megint a pénztárcám vastagsága  bánt. Pedig megfogadtam, hogy visszafogom magam, de amikor annyi csudát látni minden üzletben.
Vigyázó tekintetem rá se vetettem a szemfestékekre, de sajnos a lakkok nagyon erős vonzerővel bírtak.

A másik nagy csábulás pedig a DM-ben ért. A vámpír kollekcióról elég sok rosszat olvastam, de azért saját szememmel is látnok kellett a vérszívó festékeket. Megmondom őszintén egyáltalán nem hozott lázba amit láttam. Lehet, hogyha nagy Twighligt fun lennék felvásároltam volna az egész készletet, de ez a veszély nem fenyeget. Nekem maradtak a lakkok :)

Ez az Ingrid francia manikűr készlet egybe volt csomagolva és így került 450 Ft-ba. Volt még rózsaszínnel párosítva is. Oda kell figyelni a festésnél mert egy elég sűrű lakkról van szó, nehezen is száradt, de nagyon szépen csillog és nekem a színei is tetszik.
 

Amikor ezt a Miss Rose 115 lakkot megláttam, egyből a karácsony jutott eszembe. Miután megvettem és este leültem a blogokat olvasni akkor láttam meg, hogy Bikira Andi is megvette és már használta is.
Fényhiány miatt nem adja vissza a kép az eredeti szépségét.
 

Nem vagyok egy piros manikűr kedvelő, de a  Butterfly 73 lakkja 190 Ft-ért felkínálta magát. Műkörmön nem tudom tesztelni a speciális formuláját sajna így arról nem tudok nyilatkozni. A fedőképességét teszteltem. Ha nincs alatta minta mint nekem, akkor elég 2 réteg szerintem.

Szerettem volna egy nude lakkot, hogy miért nem tudom, mert ilyet csak nyáron használok a lábamra. :) most meg ugye úgy sem látszik a vastag zokni és csizma alatt.
Legalább 3 réteg kell belőle :(

És az Essence lakkok. Olyanok mint mindig :)
 


2 megjegyzés:

  1. Lehetne törzsvásárlói kártya az 1 eurós boltokban is :)
    Szuper minden lakk, mondjuk nekem a kékről inkább a tenger jut eszembe.

    VálaszTörlés
  2. A Butterfly 73 nekem megvan, gyönyörű, nagyon könnyű a felvitele, de nagyon gyorsan pattog lefelé. :( Bár speckó fedőlakkal még nem próbáltam!

    VálaszTörlés