Rendszeres olvasók

2011. december 31., szombat

Új év, új külső, "1ből3"

Először is kívánok nektek nagyon boldog új évet és hatalmas bulit a ma estére. 
Nálam a készülődés főzéssel telik, mert batyusbuliba megyünk. Nagy tál olasz tésztasaláta már a hűtőben csücsül. Már csak a virslis batyukat kell elkészítenem és Csengét kifesteni a "dunyhabálba". :D
Én azon kívül, hogy a héten óriási feladat elé állítottam édesanyámat, máshogy nem nagyon készülök. Én kitaláltam, hogy nekem újra ezüst haj kell. Ha nem is ezüst akkor pedig egy erős acélszürke. (az egyik szilveszteri posztban a hajas képek között ott is van a szín amit kinéztem) Egyenlőre ennyit bírt a szőkítő a hajammal, de még nem adom fel :) Max. leesik a hajam és akkor úgy fogok kinézni mint J.I. Jane.

Mivel mára egy lila felsőt terveztem farmerrel, így a sminkem is lila lesz. (tudom a mostani hajszínemhez annyira nem passzol, de amikor terveztem akkor még az ezüsthöz készülődtem, de így a képeket visszanézve annyira nem gáz.)

Elsőre egy elég szolid változatot készítettem el. Összesen 3 színt használtam. Tegnap vettem egy  (na jó kettő, de csak azért ennyit, mert a többi színből kifogytak, de visszatérek majd) MODA I-Shine  szemfestéket, ami kicsit lilás-kékes színben játszik, amint beszerzem a többi kinézett darabot, majd külön bejegyzést szentelek neki, mert egyszerűen csodálatosak. 


Majd a következőnél a mélyítővonalra rámentem egy eltérő, jelen esetben egy mélyzöld színnel és a számat is sötétebbre festettem. Továbbá jött a tusvonal és a vízvonal feketével való kiemelése.
 

Ezek után pedig megvesztem :) Jött a csillámpor, igaz ebből csak nagyon kevés, egy-két ragasztott dísz, hatalmas műszempillák és a paróka.
 
 

Ennyi! Még nem tudom, hogy este milyen lesz a sminkem, de ha magamhoz bírok majd térni, akkor jön egy OUTFIT-es sminkes, hajas, bulis esti körkép :D

Jövőre, veletek, ugyanitt!!!!


7 megjegyzés:

  1. Huu, nagyon pro ez a lilás smink^^ És a hajad is nagyon jó az 5. képen, hogy úgy be van csavarva :)

    VálaszTörlés
  2. De jó lett :)
    És helyes, hogy vettél új szemfestéket, lilából soha nem elég :D


    BÚÉK !

    VálaszTörlés
  3. gyönyörű :$ jó bulit :) és annyira jó a hajad*-*

    VálaszTörlés
  4. Az első nagyon tetszik, a többi nekem már extrém. :)

    BUÉK!

    VálaszTörlés
  5. wow,nagyon szép vagy! :) Boldog új évet :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a hármas a kedvencem...Szerintem menj úgy, legalább kitűnsz egy "picit" a tömegből.:)

    VálaszTörlés
  7. WOW ez a műszempilla nagyon ütős!!! :)
    BUÉK neked is!

    VálaszTörlés