Rendszeres olvasók

2012. február 20., hétfő

Kyani - alaszka csodája

Pár nappal ezelőtt kitettem egy Kyani bannert az oldalsávba mindenféle ráhatás és nyomás nélkül :) Miután kipróbáltam a termékeket úgy gondoltam, hogy ha nekem beváltak, akkor ezt a tapasztalatot és lehetőséget miért ne osszam meg veletek.

Itt meg kell jegyeznem, hogy nálam ellenállóbb (főleg az MLM rendszer ellen) emberrel még nem nagyon találkoztam, a férjem pedig pont az ellentétem. Ebből már számos vitánk támadt, ami eljutott arra a szintre is, hogy már nem merte megmutatni, hogy miket vett.  Valami miatt a környezetemben tapasztaltak miatt vagyok ennyire ellenséges ezzel a rendszerrel, és amiket termékeket kipróbáltam, ami volt egy pár, csak kis mértékben váltotta be a hozzáfűzött reményeket. 

Év elején egy volt kollégám hívott meg egy előadásra, amire én kapásból nemet mondtam, de a férjemnek szóltam, hogy itt az újabb nagy lehetőség dugitermékeket vásárolni, menjen el. 
Elment persze, gondolkodott napokat és belevágott. Én erre már csak legyintettem. 

Amikor hazajött a kezembe nyomott 5 tasak Kyani Sunrise-t. 
 Azt kérte, hogy igyam meg és hátha helyrehozza a 90 napos diétával okozott károkat bennem (ez megérne egy külön bejegyzést). A lényeg az - aki finnyás ugorja át ezt a részt), hogy a napi 2-3 alkalom helyett, örültem, ha egyszer eltudtam végezni a dolgomat. Magyarul sz@r volt a helyzet. Fel voltam fújódva és állandóan rosszul voltam. 
Úgy voltam vele, hogy veszteni valóm nincs. Az íze nagyon jó, hiszen vadáfonyából készült, állagra meg olyan mint egy gyümölcspép és nem kell méricskélni, mert a tasak maga egy adag (ami korán reggel nem egy haszontalan dolog). Minden reggel megittam egyet és láss csodát, használt. Ma már újra a régi vagyok :) 

A Sunrise-ban az alaszkai vadáfonyán kívül még megtalálható a concord szőlő, piros málna, áfonya, gránátalma, Aloe Vera,  Noni, tőzegáfonya,  goji bogyó, szőlő mag/szőlő héj és virágpor.
A napi szükséges vitamin és ásványi anyag szükségletet fedezi és 3 éves kortól adható.

Van még egy termék, a NitroFX. 
Vagy 2 héttel ezelőtt olyan erős migrénem volt, hogy munkából is haza kellett jönnöm. Már volt bennem a délelőtt folyamán 2 szem fájdalomcsillapító, aludtam is, de amikor délután Peti hazaért én még mindig zombi voltam. Akkor adta a kezemben a kis üveget és annyit mondott, hogy csöpögtessek 9-10 cseppet a nyelvem alá. Gondoltam, hogy na persze, ha fájdalomcsillapítótól nem  múlik el, akkor majd valami cseppektől igen. Hahaha. 
Én lepődtem meg a legjobban amikor fél óra múlva elviselhetővé, már már normálissá vált az állapotom. Azóta is minden nap csöpögtetek és nem viselnek meg a frontok.

Vagy 2 hét agitálás után elmentem egy bemutatóra is, ahol elmondták, hogy mire jók még ezek a termékek. Ami bennem megmaradt az az, hogy sebek gyógyítására is kiváló az FX. Volt lehetőségem a hétvégén kipróbálni. 
Csengének kiesett (na jó kiszedtem, de az majdnem ugyan az) az első tejfoga.Először nem volt sírás, de a vérzés nem volt kicsi és amikor azt meglátta, eltört a mécses. :) Peti megint jött a csodaszerrel, hogy csöppentsek a sebbe belőle. Nem akartam hinni a szememnek. Miután kitöröltem vért a szájából a vérzésnek magának már nyoma sem volt. Másnap csirkecombot csontoztam minek során a saját ujjamat is sikerült karcsúbbra faragnom. Mindenki ismeri, hogy mennyire tud vérezni egy ilyen kis vágás is. Úgy gondoltam, hogyha a kisasszonynál bevált, akkor nekem is biztos jó lesz. Cseppentés, vérzés eláll, én megint csak csodálkozom. Beragasztottam és amikor másnap levettem róla a sebtapaszt a seb nem is látszott. 

"A NitroFX nitrogén monoxidot tartalmaz. A nitrogén monoxid tágítja a vérereket, így több vér, oxigén és táplálék jut el a szív izomhoz, amely javíthatja a keringési rendszer egészségét. Ezen kívül majdnem kiküszöböli a vérsűrűsödés esélyét, mivel megakadályozza a trombociták egymáshoz vagy érfalhoz való tapadását. A nitrogén-monoxid ezáltal általánosan jó hatással van a keringésre.
A NitroFX sajátos keverék, amelyet a noni növény bizonyos részeiből vonnak ki.  A kutatások azt mutatják, hogy a NitroFX nagymértékben segíti a test nitrogén monoxid termelését. Napi pár csepp növeli a testben a nitrogén monoxid szintet, amely segíti a véráramlást, emeli az energiaszintet, valamint védi, javítja és fenntartja a test majdnem minden sejtjét." (forrás: Kyani honlap)

Édesanyám is elkezdte használni, mert neki a vállízületeivel  van probléma. Kenegeti a cseppekkel a fájó területet, és azt mesélte, hogy már jobban tudja mozgatni és azt veszi észre, hogy már meg tudja vakarni a feje tetejét is :)

Nálam/nálunk bizonyított!!!   Ti ismeritek, használjátok?

                                                              Kyani és a cukorbetegség

6 megjegyzés:

  1. Nem kötözködni akarok, csak felötlött pár gondolat.
    Hátömm...heti 3-napi 3 közt normális. persze,ha fel vagy fújódva,az nem,meg ha már volt egy ritmusod,és abban áll be változás,az katasztróka.
    A nitrogénmonoxid pedig ha jól rémlik,valami brutálisan rövid felezési idővel bír(pár másodperc),úgyhogy kicsit ezt a részt kuruzslásnak tartom,hogy növeli a szervezet NO-szintjét. Most hirtelen a véralvadással kapcsolatos állítására semmit nem tudok mondani, ennek utána kellene olvasnom kórélettanból, de ha egyszer relaxálja az ereket,nem értem,miért kellene csökkentenie a vérzést.
    egyébként biztos jó, csak nekem a félinformációk hiteltelenné tudnak tenni dolgokat. Bocs,nem kötözködni akartam, elhiszem,hogy nektek bevált, az áfonya az egy csodabogyó,csak...no,mindegy.:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tudományos hátteréről nem tudok, arról egy tájékoztatón többet el tudnak mondani és a kérdésekre is válaszolnak. Én mint laikus csak a tapasztalataimat írtam le vele kapcsolatban. De ha érdekel akkor utánakérdezek neked :)

      Törlés
  2. De rákerestem teljesen más oldalon a nitrogén monoxidra és ezt találtam:

    http://www.termeszetvilaga.hu/tv99/tv9904/no.html

    VálaszTörlés
  3. Én multkor a nitrofx-et csepegtettem, mert kezdtem érezni, h ledönt a megfázás és fél óra múlva olyan friss és üde lettem, mint akinek kutya baja. Elállt az orrfolyás, már nem fájt a torkom. Tegnap pedig elég másnaposan (hoppá :D) feküdtem egész nap, aztán olyan délután 5 körül eszembe jutott, h van ilyenem, becsepegtettem és mire anyáék hazaértek semmi nem látszott rajtam:DD

    VálaszTörlés
  4. Kipróbáltam, de semmivel nem volt jobb, mint akármelyik másik hasonló szer. Ugyan azt a hatást elérem egy árban sokkal olcsóbb termékkel. Érdekes az áráról mélyen hallgat mindenki, nem hiszem, hogy egy magyar átlag nyugdíjas megengedhetné magának! Ez is csak egy a sok közül. Majd szóljon bárki, ha a daganatos betegségekből kigyógyítanak embereket, na akkor első leszek,aki szívvel-lélekkel beszáll az üzletbe és saját fogyasztóvá is válik, addig marad a gyógygomba. Legalább nem az amúgy is gazdag külföldi tulajdonosok vagyonát gyarapítom!

    VálaszTörlés
  5. Itt a gyógygomba :D

    http://fn.hir24.hu/penzugy/2014/04/25/megbukott-a-rakmegelozest-hirdeto-gyogygomba/

    VálaszTörlés