Rendszeres olvasók

2012. március 18., vasárnap

Új kedvenc - Moda I-Shine (swatch)

Mindig keresem az olcsóbb és mégis jó minőségű sminktermékeket, és így akadtam rá a fodrászkellékesnél a Moda szemfestékekre. Szilveszter előtt voltam bent és megláttam kitéve a mintapalettákat. Szerelem volt első látásra, majd miután mind a 10 ujjam festékes lett és már nem tudtam, hova kenni őket, megkérdeztem, hogy nem vehetném meg a palettákat, mert nekem mind kell. Mivel a válasz nemleges volt, így muszáj voltam választani. Persze azok közül amiket első körben kiválasztottam már nem volt egyetlen darab sem. :( Persze így is maradt pár darab ami hazajött velem.


 ( A bal oldali képek vaku nélkül míg a jobb oldali vakuval készültek és egyik swatch alatt sincs alap.)

Nagyon erősen pigmentált, selyemfényű szemfestékekről van szó, amiben nincsenek csillámok. A lila színű az napfénynél kéken irizál. Krémessége miatt inkább applikátorral lehet szépen egyenletesen felvinni, viszont ecsettel jól eldolgozhatóak a kontúrok. Az arany az első nyitásnál a kezemben maradt, azért ilyen viharvert, de a többinél hála istennek ez nem fordult elő. A doboz annyira bikaerősen záródik, hogy van amikor ki sem tudom nyitni. Tapasztalatom, hogy alappal egész nap kitart, és nem veszít a szín intenzitásából.  Ami negatívum, hogy kissé porzik, de szemhéjról nekem még nem pergett le. 
Próbáltam utánakeresni a gyártónak, és kiderült, hogy a Török Atac Cosmetics International jegyzi. Nagyon szép termékeik vannak, amit a Facebook oldalukon meg is nézhettek ITT.
Az ára pedig elég baráti: 590 Ft/4gr.
Ha valakit az összetevők érdekelnek akkor a Krémmánia oldalán megtaláljátok ezt a terméket is ITT.
Biztos, hogy nem ez a 4 db lesz az utolsó belőlük a bőröndömben. 
Látszik, hogy a lila a kedvencem :D

2 megjegyzés:

  1. Nálunk egy százassal drágábbak, emiatt kicsit sokallom az árát. :( De azért egy darabom nekem is van, a 323-as kódú szépség, aranyló bézs színű. :)
    Szép lett a smink!

    VálaszTörlés
  2. Nekem kettő van,egy grafitszürke/majdnemfekete, de az csillog is szerintem,meg egy sötétlila-irizáló. Utóbbit első használat közben megreptettem,úgyhogy az darabokban,ráadásul egy fél csokitojás is ráolvadt...egyszóval nincs vele mázlim.Nekem alappal is megül kicsit. De mással is tapasztaltam ezt,szóval lehet, valami minőségibb szemhéjalapba kellene beruháznom (hejj,bár lenne 2x ennyi az ösztöndíjam)

    VálaszTörlés