Rendszeres olvasók

2012. július 6., péntek

Jó alternatíva ha olcsóbbat keresel - Garnier BB krém

Korábban már írtam a Garnier BB krémjéről (ITT), hogy nekem hogy mint vált be. Azzal csak annyi probléma volt, hogy nyáron nekem nagyon zsírosodik a bőröm, így attól olyan lett, mintha vajjal kenegettem volna.

Melegben eddig a Skin Food Mushroom BB krémet használtam (teszt) és nagyon meg voltam vele elégedve. De elfogyott és most sajnálok több ezer forintot kiadni egy újabb koreai krémre (pedig van egy újabb választottam, de majd felírom a szülinapi  kívánságlistámra). Ezért is örültem amikor piacra dobták a Garnier olajmentes BB krémjét. 

 A Rossmann-ban most 1700 Ft-os áron szerezhető be. Ez 40 ml kiszerelésben kapható, az első széria 50 ml volt. Negatívum szerintem, hogy nagyon folyós. Oly annyira, hogy amikor kitekertem a kupakot, a ruhámra is csöppent belőle. Viszont könnyen eloszlatható a bőrön. Ebben a fantasztikus afrikai melegben elég nagy megpróbáltatásnak volt kitéve, de jelentem megállta a helyét. Semmivel sem teljesített rosszabbul mint a koreai testvére. Órákon keresztül kibírta átfényesedés nélkül. (pedig az irodában legalább 45 fok van, nálunk a légkondi luxus)
A képen csak a krém van rajtam, semmi púder.

Mostanában nem nagyon van kedvem túlzásba vinni a sminkelést, utálom ha leolvad rólam, és a hőségben ez elkerülhetetlen, rakhatok alá bármilyen alapot és mostanában nagyobb mennyiségű sminkcuccok helyett inkább csoki és ásványvíz lapul a táskámban.

Reggelente csak egy nagyon laza nyári tengerpartot idéző sminket készítek és nem is nagyon anyagigényes.
Alapnak a BB krém,  a Manhattan higlighter kerül a szemhéjamra, valamint a bronzosító felé. Szempillaspirál, szájfény és lehet menni dolgozni. 

 

Ti hogyan sminkelitek magatokat ebben a melegben.

11 megjegyzés:

  1. én most is full makeupban nyomom:-D
    azért kicsit szemétség, hogy az olajmentes csak 40 ml, a másik meg 50...de legalább szépen mutat rajtad

    VálaszTörlés
  2. Nagyszeru az UJ Garnier BB!En is most váltottam le a meregdraga Misshat erre.

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Megtudnád mondani h. színre az olajmentes BB ugyanolyan-e, mint a régi? Nekem csak mintám volt az első Garnier BB-ből, de a light változat is sötét volt kicsit nekem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nem tudok segíteni, mert az előzőből nekem a világosabb volt meg, de most úgy voltam vele, hogy sötétebbet veszek, mert már barnultam. Nem tudom összehasonlítani most, mert a másikat kipróbálásra odaadtam egy kolléganőmnek a héten. Ha itthon lesz a krém készítek fotót majd róla.

      Törlés
  4. hú sokkal jobban áll ez a natúr smink ,mint az erősebbek:D hajrá 40 fok:D

    VálaszTörlés
  5. Szia! A blogomon ma indítottam egy nyereményjátékot, a figyelmedbe szeretném ajánlani, hátha érdekel.

    http://roseballerina.blogspot.hu/2012/07/nyeremenyjatek-eloszor-nalam.html

    Ennek a BB krémnek a beszerzését én is tervezem. :)

    VálaszTörlés
  6. Mindenképpen be akarom szerezni ezt a BB krémet, az előző Garnier BB krémet is nagyon szerettem télen, mert akkor nem fényesedett át és jól tartotta magát a bőrömön még kora tavasszal és késő ősszel is remek, de melegebb napokon jobban zsírosodik a bőröm, ezért akarom beszerezni :) Habár ilyen melegben, ami most van nem kenek rá semmit sem

    Kaptál tőlem egy díjat:

    http://devilgirlmakeup.blogspot.hu/2012/07/liebster-award-dij.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a díjat!
      Én is csak ezt kenem, mert ebben van fényvédő is, úgyhogy hasznos.

      Törlés
  7. Tölem is kaptál egy dijat. http://noitaska.blogspot.ro/2012/07/dijat-kaptam-koszonom.html

    VálaszTörlés
  8. Lehet hogy én is beszerzem majd. Klassz a smink. :)
    http://moonangelstories.blogspot.com

    VálaszTörlés