Rendszeres olvasók

2012. október 15., hétfő

Glamour HAUL - Lancome Hypnose Star

Már nagyon régen szerettem volna magamnak egy igazán jó és minőségi szempillaspirált, de az az igazság, hogy eddig mindig voltak fontosabb dolgok is amire azt a pénzt költhettem (nem mintha most nem lett volna).

A Lancome spirálokról mindig csak jókat hallottam és a swatchok is elég meggyőzőek voltak. 
Az utolsó lökést a vásárláshoz az adta meg, hogy a Marionnaud-tól kaptam egy kedvezményre jogosító csekket és azzal együtt a Glamour kupont már érdemes volt befektetnem. 


Sikerült szombat délután a férjemet meggyőzni, hogy nekem nagyon vásárolnom  kell menni, legyen olyan kedves vigyen el, a pozitív válasz köszönhető volt a "Mekis" kuponnak is a füzetből.

A Marionnaudba célirányosan mentem, megálltam, hogy ne nagyon nézzek szét, igaz Csenge legszívesebben az összes parfümöt végigszaglászta volna, de akkor a boltot velünk söpörték volna ki. 
Mivel annyi jó és rossz kritikát olvastam a Lady Gaga parfümről, ezt meg kellett szagolnom. Nekem tetszik, lehet, hogy azért mert nem voltak vele kapcsolatban elvárásaim, bármilyen név szerepelhetett volna rajta. Mivel  sikerült a kezemre is fújnom belőle véletlenül, így letudtam a tartósságát is tesztelni. Este amikor hazamentünk és kezet mostam fertőtlenítős szappannal, még utána is lehetett érezni az illatát. Azt hiszem ez lesz a következő parfüm amit szeretnék majd magamnak.

De térjek vissza a lényeghez, kezemben a spirállal a kasszánál úgy örültem mint majom a farkának. Összesen 5100 Ft-ot fizettem a 8800 Ft helyett. Alig vártam, hogy másnap kipróbálhassam. 
Ugye már egy ideje mellőzöm a 3D pillákat, és reggelente eléggé nem szeretek belenézni a tükörbe, mert hogy nem sok pillám van. 

De beszéljenek a képek helyettem.

Tapasztalatom, az hogy egyáltalán nem pergett le a festék a nap végére, nem volt tőle panda szemem. Könnyen le lehetett mosni, nem kellett dörzsölgetni, és két rétegben is eléggé meggyőző.

Nem tudom milyen indíttatásból, de az első dolgom az volt, hogy megszagoltam, pedig ilyet szinte soha nem teszek sminktermékekkel, hacsak nem mászik egyből felnyitás után a képembe. Ennek nagyon kellemes púderes illata van. 
A kefe kialakítása nagyon érdekes. 
Van egy lapos oldala, ami a leírás szerint a dúsításért felelős, míg az ívelt oldala megemeli a pillákat. 
A kefe pont megfelelő mennyiségű festéket vesz fel, nem kell a fölösleget lehúzogatni róla.

Úgy gondolom megérte az árát és valószínű, hogyha elfogy akkor újra beszerzésre kerül majd.

Ti láttátok már a reklámfilmjét?

Azt hiszem a következő smink amit elkészítek majd az a reklámban szereplő füstös szemek lesznek.

Ti kihasználtátok a kuponokat?


7 megjegyzés:

  1. A képeid alapján nem egy nagyon jó spirál, bocs. Az enyém egy mezei Colossal és szebb pilláim lesznek tőle.
    Szerintem egy ricinusz olajos szempillakúra után a tiédet is feldobja bármilyen spirál majd ennél szebbre (látom h. rövidek a pilláid, nyilván mindenki abból építkezik amivel született). Elég olcsó a ricinusz olaj, szerintem egy befeketetést megér.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyár elején beszereztem egy Colossalt és még egy pár olcsóbb spirált, nem véletlen, hogy váltottam másra, nálam semmilyen látszata nem volt annak, hogy spirált használtam volna. Sajna nekem nem vált be. Egy drogériás spirál van amit szeretek az a L'Oreal Lash Architec 3D, de egész nyáron nem kaptam az egész városban ilyet.

      A ricinus nálam nem vált be, hónapokig kenegettem és semmi eredménye nem volt, azon kívül, hogy utáltam úgy lefeküdni, mert bármennyire is igyekeztem csak a pilla tövére kenni, állandóan maszatolódott, belement a szemembe...

      Törlés
    2. Uborkamag olaj! A ricinus nekem sem vált be, de évekkel ezelőtt használtam és kurv@ jó, hidratál, idővel vastagabbak lesznek a pillák, nőnek is valamennyit de szerintem ez inkább a finom dörzsölés eredménye.
      Itthonról is beszerezhető a Naturkence webshopjából, 20 ml 1800 Ft., ha jól emlékszem de több hónapig elég, csak a mutatóujjammal paskolgatom a pillákba.

      Törlés
    3. Na akkor ezt majd kipróbálom :) Köszi a tippet.

      Törlés

  2. De jók a képek, látszik mennyire jól végzi a feladatát a spirál, ráadásul nem kell félni, hogy elmaszatolódik, lepereg, én is imádom, abszolút kedvenc :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te voltál az egyik meggyőző példa előttem amikor választottam. :)

      Törlés
  3. Nekem is kuponos zsákmány :) nagyon szép pillákat csinál, én is Erzsinél és Anitánál olvastam róla tesztet és ruháztam be. Nekem még egy spirál csinált ilyen szépet a Max Factor 2000 Calorie.

    VálaszTörlés