Rendszeres olvasók

2013. január 22., kedd

L.A. Colors 30-as teszt - visszatértem

Sziasztok lányok!
Újra itt vagyok, igaz nem a régi lendülettel és frissességgel, de nézzétek el nekem. Az új főnököm nem egy megengedő alkat. Egy kicsit zsarnoknak is nevezném.

Bemutatnám Őt:



Minden időmet leköti, mert az utóbbi időben nem nagyon szeret aludni, így én is úgy nézek ki, mintha halloweenre készült zombi.

Ma végre végig aludta az éjszakát így én is kipihent vagyok, és úgy gondoltam, hogy készítek egy kis sminket mára. Pakolászás közben akadt a kezembe ez a paletta. teljesen elfelejtkeztem róla, hogy nekem ez megvan és még nem is használtam igazán meg sem mutattam milyen.
Még tavaly vettem a Marionnaud-ban mert nagyon megtetszettek a színei, ez olyan hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás volt, nem néztem utána. Sajnos. Két színben lehet nálunk kapni, én az 74134-est vettem meg.


A színei első ránézésre nagyon szépek viszont használatnál kijöttek a hibák.
Vakuval
Vaku nélkül
 
Ezen a képen látszik, hogy amikor hozzáérintettem az applikátort, mennyire porlad az egész, de ez a palettáról készült képeken is jól látszik. Túlságosan puha és porzik. Felvitelkor, akár ecsettel akár a szivacsos applikátorral vittem fel, az egész arcom tele volt apró darabokkal. Ujjal is belemásztam és eléggé zsíros tapintású az illata pedig édesanyám régen használt (még gyerekkoromban) palettáinak szagára hasonlít. Már amikor kinyitottam akkor is érezni lehet, nem kell belenyomni az orromat.
Mivel nincs benne matt szín, csak szaténfényű én inkább délutáni vagy esti smink elkészítéséhez fogom használni. Ugyan nem túl ráncos a szemhéjam, de az állaga miatt az összes kis ráncot redőt kiemeli, ami zavaró lehet. 
Primerrel az erősebb színek egész nap tartanak, a világosabbak nekem eltűntek a szemhéjamról, olyan mintha felszívódtak volna. 

természetes fénynél
vakuval
Készítettem pár sminket is vele. Először a lilás árnyalatokat használtam.
 
   Próba a zölddel:
 
 Egy erős színpadi smink, kellett nekem Dívákat és Chicago-t nézni:
 

 Az ára 4190 Ft. Ugyan elfogyni nem fog nálam, de ha mégis nem valószínű, hogy újra megvenném.







8 megjegyzés:

  1. Gratulálok a picihez, nagyon gyönyörűséges! :) Örülök, hogy visszatértél! Igazán klassz a paletta mintája, vagyis a színek elhelyezése, olyan mintha legok lennének :)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű a kislányod! És te is nagyon szép anyuka vagy! :-)

    VálaszTörlés
  3. Hát, ő az egyik legszebb főnök a világon! :-)

    VálaszTörlés
  4. Az utolsó a kedvencem, de végül is a színek tetszenek, csak hát az állag és a szag nem szimpi a leírásod alapján.. :S
    Mekkora haja van ennek a bébink jó ég :O :D

    VálaszTörlés
  5. Én is pont a haját néztem, hatalmas :) de szép kisbaba, gratulálok :)

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok Viki, nagyon kis édes "zsarnokocskád" van! :)

    VálaszTörlés
  7. Gyönyörű a baba és a mama is :)
    Megmondom őszintén a sminkpalettát nem is néztem elsőnek, bennetek gyönyörködtem :)

    VálaszTörlés