Rendszeres olvasók

2013. február 26., kedd

Avon Color Perfect Kiss és a napi 5 perces sminkem

Tőlem teljesen távol állnak az erős, sötét színű rúzsok, sőt azt is mondhatnám, hogy úgy általában a rúzsok. De amikor legutóbb bent jártam a munkahelyemen akkor a kezembe akadt egy Avon katalógus és nem tudtam ellenállni az új Color Perfect rúzsok közül két árnyalatnak. Az egyik a Deep Orchid, a másik pedig a Make Out Red.
A Make Out Red árnyalat máson annyira tetszik, de eddig nem mertem bevállalni a hajszínem miatt, Mivel most erősen sötétlilába hajlik, remélve, hogy nekem is jól állhat egy ilyen harsány szín. Nem tudom, még barátkozunk egymással.

Ecsettel 2 rétegben
 

A Deep Orchid egy jóval sötétebb árnyalat. Annak ellenére, hogy volt ajakápoló a számon, az ecsettel sehogyan sem tudtam tökéletes egyenletes fedést elérnem. ( A radírozásra nem volt időm sajnos)
 
 De mit is ígérnek a reklámban?
Természetes olajokkal ápol. Míg az avokádó- és kókuszolaj segít puhává tenni, addig a gyümölcsenzim réteg láthatóan simábbá teszi az ajkakat.

Amikor először használtam nem éreztem az ígért ápoló hatást, sőt, úgy vettem észre, hogy ki is száradt az ajkam. De többszöri használat során már nem tapasztaltam ezt. A képek délután készültek és még most késő éjszaka is puhának érzem a számat, annak ellenére, hogy a rúzs már nyomokban sincs rajtam. 
Eddig még csak ecsettel próbáltam meg felvinni mivel féltem, hogy túlszaladok a kontúrokon, így a siklásról (ahogy a tv-ben láttam) nem tudok nyilatkozni. Nagyon könnyű rúzsról van szó, egyáltalán nincs zsíros nehéz érzet. A Deep Orchid rúzst le akartam törölni, mielőtt elindultunk itthonról, de meggondoltam magam és csak ráharaptam egy zsebkendőre többször. A zsepi szép mintás lett, de a számon még így is jól látható volt a szín, úgyhogy kijelenthetem, hogy még tartós is és nem mászik el. 
Az illata pedig 5*, nagyon finom kókuszos. 
Valószínű, hogy beszerzek majd belőle egy nude és valamilyen világos rózsaszín árnylatot is. 
A leglényegesebbet el is felejtettem, hogy SPF 15 fényvédelemmel van ellátva, ami a tavasz közeledtével nem egy elhanyagolható szempont.  

Most pedig az 5 perces smink, vagy lehet, hogy még annyi sem. 
Tesztelés alatt van most a Helia-D BB krémje, amiről előljáróban azt tudom elmondani, hogy hibátlan. 
Azért mert itthon vagyok a kisebbel, úgy gondolom, hogy nem kell az ember lánynak elhanyagolnia magát. Ugyan elég nyúzottan nézek ki egy laza sminket reggelente fel szoktam dobni, már csak azért is, hogyha netán belenézek a tükörbe akkor ne ijedjek meg saját magamtól. 
Tőle ugyan teljesen szokatlan az képeken látható smink, de itthonra ez is megteszi.
Van olyan nap is, hogy csak a BB krém, spirál és egy kis pirosító kerül fel.
Arc :
- Helia-D BB krém normál árnyalat
- NYC mozaik pirosító

Szem:
- Essence Cherry Blossom tus
- a mélyítő vonalba a pirosítóból tettem
- Lancome Hypnose Star szempillaspirál

Vettetek ilyen rúzst? Milyen árnyalatban?




3 megjegyzés:

  1. Egy pirosabb szerintem jobban állna neked. A rózsaszín mellett a fogak is sárgábbak optikailag.

    VálaszTörlés
  2. A Deep Orchid jobb szerintem, szebb a színe :)

    VálaszTörlés
  3. A Deep Orchid nekem annyira nem tetszik, szerintem a másik jobban is áll :]

    VálaszTörlés