Rendszeres olvasók

2013. február 18., hétfő

Catrice Heavy Metallica 800

Elég régen vásároltam magamnak bármit is, így őszintén bevallom örömet okozott amikor beszabadultam kicsit a Müllerbe a kiadott kuponfüzettel és jó pár dolgot magamévá tettem.

A zsákmányok között volt egy akciós Catrice lakk. Ugyan az én körmömön kenhetek rá gyenge kutyagumit is a lakk 1 nap után lepattogzik, de ennek a színnek nem tudtam ellen állni.
Ami nem tetszik a Catrice (és ahogy észrevettem most már a Miss Sportynak is ilyen) ecsete. Az én keskeny körmömhöz túl tömör és "vastag". Még a régebbi ecsetekkel soha nem kentem össze a bőrömet, ebben az esetben mind a 10 ujjamon javítani kellett a festést. 
Száradási ideje annyira nem vészes, 10-15 perc után már száraznak volt mondható, igaz mosogatni ennyi idő után azért nem mernék vele. 
Mivel eddig nem nagyon festettem a saját körmömet így nincs itthon semmilyen alap és fedőlakk sem, így csak magában vittem fel a körmömre. Meg is lepődtem. A lakkozás csak 3. napon kezdett el lepattogni a széleken. Igaz nem is mosogattam ez alatt a pár nap alatt. Amikor ismét használtam és nem csak kézmosáskor és fürdéskor érte víz, egy nap után már nagyon vállalhatatlanul nézett ki.
Miután megvettem rájöttem, hogy tudat alatt a hordozókendőhöz választottam a színt.

Egy szép körmön mennyivel szebben mutat:

Forrás: The Swatchaholic

4 megjegyzés:

  1. Jaj, ne csináld már, Neked is nagyon jól áll! Amúgy pedig gyönyörű vagy, jó Téged újra látni :-)

    VálaszTörlés
  2. nagyon megható és gyönyörű a közös kép, remélem lesz majd egy kis élménybeszámoló a közeljövőben:)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű színe van, és nagyon szép a te körmeiden is. :)
    A közös kép nagyon szép, aranyosak vagytok rajta. :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű ez a lakk és nagyon jól áll! :)
    Aranyos a babód! :)))

    VálaszTörlés