Rendszeres olvasók

2013. április 10., szerda

Manhattan Fashionista hosszantartó szemhéjtus - TESZT

A Manhattan az a gyártó akitől nagyon ritkán szoktam vásárolni, nem valahogy nem tetszenek a termékeik. Viszont amikor ezt a tust megláttam a DM-ben akciósan nem tudtam neki ellenállni a nyáron (igen, már azóta készülök róla írni, de valahogy mindig elfelejtettem).

Azért vettem meg, mert nyaralásra kerestem valami tartós tust és ez elvileg a rajta lévő szöveg alapján az.
De persze ismét csalódnom kellett.
Nyaralás alatt sajnos nekünk a rossz idő jutott. Miért is mondom ezt, azért mert nem foghattam arra a tus elmászkálását, hogy vert a víz, meg biztos a naptej miatt mászott le rólam. 
Én észre sem vettem először csak a lányom szólt rám, hogy anya valami kék van a szemhéjadra feltapadva. Gyors tükörkeresés, törlés. Nem telt el fél óra és ismét meg lettem szólítva. Onnantól kezdve paranoiásan törölgettem a szemhéjamat. nem akartam úgy kinézni mint aki előző este kissé olaszos stílusba összekapott a párjával. Másnap direkt elkezdtem tesztelni, tettem alá alapot. Nem használt. Tettem alá alapot+szemhéjfestéket, na így már egy kicsit tovább bírta, pedig nincs az extrémen olajos szemhéjam. Általában bázissal minden kibír rajtam egy napot.
Én az ecsetjét sem nagyon szeretem, ezekkel a duci tömör ecsetekkel valahogy nem tudok szépen bánni. Akár milyen módon próbálom vele felvinni a tust mindig csíkos marad valahol. 
A száradási ideje pedig egy katasztrófa, de majd meglátjátok a képeken. Reggel azért csak nem áll ott az ember a fürdőbe 2-3 percig csukott szemmel, hogy tökéletesre száradjon a tus.


 
Utána próbáltam lemosni a kezemről, de valahogy akkor már ragaszkodott hozzám, ennek köszönhetően úgy nézett ki a karom mintha jó alaposan bevertem volna valahová. 
Pedig olyan szép színe van.
 
 
 

 




3 megjegyzés:

  1. Pedig a színe tényleg gyönyörű, és olyan szép vagy ezeken a képeken, nagyon jó lett ez a smink, és a hajad is szuper :)

    VálaszTörlés
  2. Ezzel a tussal én is ugyanígy jártam, pedig a színe, az szerelem :(

    VálaszTörlés