Rendszeres olvasók

2011. június 27., hétfő

Körömlakk teszt - Essence, Catrice

A Müllerben járva az akciós termékek között találtam egy Essence show your feet körömlakkot Purple magic színben. Mivel mostanában a lila korszakomat élem( a kollégáim szerint ez a kielégítetlenség jele, de ezt én cáfolom), így evidens volt, hogy megveszem, pláne úgy, hogy az ára mindössze 295 Ft volt. Még a bolondnak is megérte, hát még nekem. :D

Azt írja, hogy speciális lábkörömlakk, antibaketriális, különösen tartós és egyetlen réteg is tökéletes fedést biztosít. Ezek közül csak egyet tudok megcáfolni, méghozzá az utolsó kijelentést. Nekem egy rétegben nem igazán adta vissza azt a mély lila színt,de két rétegnem nagyon ütős. Tetszett, hogy hamar meg is száradt. Tartósság le lett tesztelve rendesen. Majd két hétig megmaradt a lakk, igaz a fényéből vesztett, de szín megmaradt, annak ellenére, hogy zárt cipőt is sokat hordtam.

Fénykép nem készült még róla, de ígérem pótlom.

A másik amit nem tudtam otthagyni a Catrice Scream Peach árnyalatú lakkja. Ez még a pasiknak is bejött ahogy észrevettem. Amikor először festettem ki vele a körmömet, az irodában mindegyik a színére volt kíváncsi. Ez is két rétegben adja ki igazán a színét és a tartósságra sem lehet egy rossz szavam se, 2 hétig volt a lábamon és csak egyiken, másikon pattogott le a lakk. Ami kissé negatív nekem az, hogy túl sűrű a lakk, valamit az ecset nem az én kezemen lévő vékony gyerekkörmöm méretéhez van igazítva, így állandóan törölnöm kellett a bőrömről, hogy fotózhatóan nézzen ki. Fedő lakott nem használtam, ez az alap fényessége.


Az ára teljesen elfogadható, mivel a blokkot kidobtam így csak emlékeimre hivatkozhatok, de olyan 800 Ft. körül volt.

8 megjegyzés:

  1. Nem nagyon szoktam lakkozni a kezemen a körmöt,illetve a lábamon sem.DE! Most beleszerettem a pirosba,és ez került a lábamra!Nekem tetszik:)
    De a barack árnyalat nagyon szép! A Müllerben nem jártam,muszáj leszek elmenni,és szétnézni,bár kissé kiesik:)

    VálaszTörlés
  2. Amúgy én is valahogy így vagyok vele. A kezemen azért nem mert az a műkörmösöm lerendezi és akkor 1 hónapig nincs vele gond. A lábamon pedig csak nyáron lakkozom a körmöm.

    VálaszTörlés
  3. Nekem évekkel ezelőtt voltak gyönyörű műkörmeim,és imádtam! Aztán rájöttem,hogy ahol/akikkel én dolgozok nem való(roma gyerekeket tanítok :) )Sokszor használtam a kezem,a verekedéseknél,ahogy cibáltam az egyiket le a másikról:) Így lekerültek a körmömről:(

    Annyira szeretném megtudni,hogy milyen rúzs áll jól nekem! Már annyifélét kipróbáltam de az egyik sem az igazi!De ha folyton rúzsokat veszek,akkor rámegy a fizum:)

    Meg a füstös szem,aaaaz nagyon tetszik,de megcsinálni magamon nem tudom:(
    Csak sminkes suliban tudom ezeket elsajátítani???

    VálaszTörlés
  4. A füstös szemről csinálok hétvégén egy lépésről lépésre sorozatot. A rúzs nekem is nagy fejtörést okoz, nekem ez nagyon hangulatfüggő, ezért általában csak szájfényt használok. Nagyban befolyásolja a bőröd alaptónusa, de a haj szín, szemszín, és a smink is meghatározza.
    Vettem egy nagy adag avonos rúzsmintát a vaterán pár száz forintért, majd ebből is csinálok egy sorozatot.

    VálaszTörlés
  5. Erről a munkáról pedig szívesen olvasnék a blogodon, hogy hogyan éled meg a mindennapokat közöttük. Én a szüleikkel foglalkozom :( és nem jó értelemben.

    VálaszTörlés
  6. Nincs blogom:)
    Próbáltam csinálni,de elbénáztam:)
    Én csak a hagyományos "közösségi" oldalakon "létezek!
    Igen,a szüleikkel??? Oh,én tudnék mesélni sok-sok oldalon keresztül!
    Nem tudom,te hol élsz,én Miskolcon,és egy olyan részén dolgozom a városnak,ahol sokan vannak:)))
    A munkámat imádom,de voltak annak idején konfliktusaim főleg amikor egy "normál" iskolából csöppentem oda! A 7. tanévemet fejeztem most be-volt sokminden...

    Köszönöm a képeket(a lépésről-lépésre segítségével,talán sikerülhet),nagy izgalommal várom!
    EZ a rúzsmintás dolog,hogy nekem nem jutott eszembe:)))

    Bocsi,ha most rád zúdítom magam,de nekem szünetem van már:D

    VálaszTörlés
  7. Ha Miskolci vagy akkor még találkozhatunk (Avascity) is és úgy könnyebben megtudom mutatni. Amúgy is tervezek egy ilyen "tanulgatós" délutánt a kolléganőknek. :) Csak az időpont és a hely még eléggé képlékeny.

    VálaszTörlés
  8. WOW:))) Milyen kicsi a világ:)
    Én a belvárosban élek,a Szinvapark mögött,és a Vasgyárban dolgozok!

    Nagyon szívesen elmennék:)

    Ha megírom az e-mail címem talán könnyebb: picur160@gmail.com és Fehérné Szocska Kriszti vagyok.

    VálaszTörlés