Rendszeres olvasók

2011. szeptember 27., kedd

MAC ME OVER beszámoló, kicsi OUTFIT

Dobpergés, tapsvihar!!! Végre megcsinálták a gépem és visszakaptam a fotóimat. Reméltem, hogy semmilyen adat nem fog elveszni róla.

Ugye jól beharangoztam, hogy beválogattak azon szerencsés 120 lány közé akiket a MAC kisminkel.
Pénteken 11.45-re kaptam időpontot. 
Úgy voltam vele, hogy nem sminkelem ki magam és a hajamra se nagyon fordítottam időt, csak megmostam és szárítottam. Az arcomra csak egy kis BB krém (e nélkül nem megyek sehová) és a MAC púder került. Tudom, hogy csak engem zavart, de egész uton azon járt az agyam, hogy fúúú de sz@rul nézhetek ki álmos fejjel és ráadásul smink nélkül. Ilyenkor mindig azzal nyugtattam magam, hogy már nincs sok hátra és a MAC sminkesek úgy is kezelésbe vesznek. 

Kicsit hamarabb értem oda. Egy nagyon kedves és szép hostess lány fogadott aki kitöltetett velem egy beleegyező nyilatkozatot. Azt ne kérdezzétek, hogy mi volt benne, pedig elolvastam, de annyira izgatott voltam, hogy szerintem fel sem fogtam.

Amíg vártam a soromra egy ismeretlen ismerős jött oda hozzám. A Természetes szépség blog írója, Zsóka csüccsent le mellém. Már a bloggja alapján is egy nagyon kedves hölgynek gondoltam és nem csalódtam. 
Túl sokat nem tudtunk beszélni, mert engem hívtak és neki is dolga volt. Örülök, hogy megismerkedtünk!

Kifogtam azt hiszem a legszimpatikusabb sminkes lányt, Bettit. (én elfelejtettem róla képet készíteni, mindegyiken háttal van, vagy oldalt, de Makeupmania írójával Bunnyval egyszerre voltunk ott és ő készített képet)

Végig dumáltuk az egész sminkelést, szóba került a blog is. Adott nagyon jó tippeket, ajánlott termékeket amiket szerinte érdemes megvenni. 
Készül a padlizsán színű szemöldököm :)

Szerinte nem is gázos a szemöldököm, hiszen egyforma, csak ráférne már egy átütés. Mondanom se kell bogarat tett a fülembe ezzel.
Szépülnek a lányok
Itthon jöttem rá, hogy akit mellettem sminkelnek, ő Barbi  (Barbye's World) volt.

A bőröndöket elfogadnám :)
Alapozó (is) paradicsom    

Ezzel a palettával készült a sminkem

Készül a frizurám

A végeredmény felkerül a falra

Készül Bunny sminkje

Nem volt megállás

 Mikor elkészültem nagyon jól érzetem magam. Ez valószínűleg látszott is rajtam. Feltűnt azért egy két elismerő pillantás (na ez most jó nagyképűen hagzik, de feltűnt, mert már régen néztek rám így idegen pasik)

Persze a MAC üzletet nem hagytam ki és mint már írtam, nem üres kézzel jöttem ki onnan.

Amikor leszálltam a vonatról a lányom első mondata az volt, hogy anya de szép vagy. Azt hiszem megérte a fél napot a vonatozással töltenem.

Ott sajnos nem készült kép rólam, csak miután hazaértem. Azért meglátszik a 2 óra meleg vonaton való zötykölődés nyoma.
Felirat hozzáadása


És egy kis OUTFIT (mert annyian kértétek)


Hát ennyi volt :D

5 megjegyzés:

  1. nagyon szép lett,biztos egy élmény volt! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett :) A hajadat is tök jól megcsinálták :)
    Amúgy engem tuti zavarna, hogy ilyen forgalmas helyen sminkelgetnek :$ Nagyon nyomi vagyok ebből a szempontból :D Nem volt fura? :)

    VálaszTörlés
  3. Azért nem volt fura, mert 20 év tánccal a hátam mögött hozzászoktam ahhoz, hogy figyelnek az emberek. :) (valószínűleg van bennem egy pici - a férjem szerint nagy adag - exhibicionizmus).
    És tényleg egy élmény volt, megérte felmenni.

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikus az eredmény, tényleg nagyon szép lettél, igaza volt a kislányodnak:)) A ruha is csinos, amiben voltál. :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon csinos voltál!:) Biztosan szuper élmény volt!

    VálaszTörlés