Rendszeres olvasók

2011. szeptember 21., szerda

NOTD - Max Factor Max Effect és Essence Cracking

Nem terveztem, hogy körömlakkot veszek, mert ugye műkörmöm van és nem nagyon szoktam festeni. (nincs hozzá türelmem, meg ötletem, sem lakkjaim). A DM-be járva viszont megláttam a Max Factor Max Effect Mini lakkjait. Olyan szép hívogató színek voltak. Nehezen döntöttem el, hogy melyiket hozom haza.

Végül a Dazling Blue árnyalat mellett döntöttem, már csak azért is mert ki akartam próbálni az Essence Cracking 03 crack me! blue fedőlakkját.

Egy rétegben felkenve



Ez már két réteg

Tetszik, hogy attól függően változik a színe, hogy hogyan éri a fény. Van egy kis aranyos beütése is.

Az Essence lakkja gyönyörű kék. A nagy HAUL-os posztban kipróbáltam, de csak úgy, hogy nem volt alatta lakk és így nem repedezett meg. Igaz így is nagyon jól néz ki. 






Amikor már a Max Factor lakkra festettem, nem volt gond a repedezéssel :)

És az eredmény:




Bocsi a képek minőségéért, de még mindig nem gyógyult meg a gépem és egy mini notebookról nyomom, ami egy szenvedés, mert nincs rajta semmilyen szerkesztő program, így a fölösleges részeket nem tudom levágni. Talán a héten már jó lesz és akkor a képes beszámolót is fel tudom végre rakni a MAC átalakításról

2 megjegyzés:

  1. Jó ez a repedezős lakk :) Tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Én pont ma tettem ki a blogomra ezt a repedezős lakkot.:) Imádom egyszerűen, már a feketéért is oda voltam.:D Én mondjuk vékonyabbra szoktam festeni, hogy kisebbre repedezzen, de így is tetszik.:) És tök jó alatta a MF lakk.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés