Rendszeres olvasók

2011. november 6., vasárnap

HAUL - fodrászkellékesnél jártam (Kallos, Konad, got2b)

Édesanyám küldött szemöldökfestékért valamelyik nap. Úgy mentem be, hogy én most szét sem nézek, nem veszek semmit. Aznap még jó kislány is voltam, amit megfogadtam azt be is tartottam, de fizetés után vissza kellett mennem. Esküszöm muszáj volt, olyan szép Kallos lakkok voltak 290 Ft-ért.

De ugye milyenek a nők, csak 1-2 dolgot nem tudnak vásárolni, ha már ott voltam szétnéztem és csak pakoltam a kosárba, pakoltam... És rájöttem, hogy nincs szükségem egy 5. lila szemhéjpúderre, stb. ezért a felét visszatettem. Azért van akaraterőm neeeeem?! :D
Így csak 2 Kallos lakkot, 2 díszítőecsetet, 3D Konad körömmatricát, 1 margarétát, 2 vízálló szemhéjtust, egy kakaós arckrémet (most úgyis nagy divatja van) és a got2b dúító hajformázó port hoztam el (ez az egy amit megbántam)

Először is a lakkok. A Kallossal régebben csak rossz tapasztalataim voltak, mármint hajfesték tekintetében. 1x használtuk utána soha többet. Inkább többet fizetek egy festékért de nekem olyan színű legyen a hajam mint amilyet ígér és pár mosás után se veszítse el a színét. Lakkokkal korábban még nem találkoztam, de úgy voltam vele 290Ft-ot megér, és ha jobb mint a Lovely lakk, akkor már nem volt pénzkidobás. Próbáltam több szögből is fotózni, hogy látható legyen a feketében a sok sok csillám.
 
 
 
A Konad (termékek) egy minőségi körömdíszítőket gyártó cég, ezért is mertem venni a matricából.
A kellékesnél rengeteg szemceruza és tus volt ömlesztve, ezt a két szín csak nagy turkálás árán találtam meg (még szerencse, hogy ismernek, így nem néztek ki az üzletből). 490.-Ft ba kerül darabja és a csomagolás szerint vízállóak. A szemhéjamra a lilát vittem fel délelőtt, és még semmi baja sincs és a kezemre húzott swatchokat csak nagy dörzsölés árán tudtam leszedni.
Azért esett a választásom erre e két színre, mert még soha nem volt lila és kék tusom. Látszik a képeken is, hogy kissé fémes csillogásúak. Az ecset minősége hagy némi kívánnivalót maga után, mert ahogy húztam a vonalat, szedte le a festéket, így 2x is végig kellett mennem a vonalon. De azt hiszem a színe miatt ezt a kis bibit egyáltalán nem bánom.
 
Rengeteg csokis dolgot lehet kapni, maszkot, arcradírt, pakolást (amit egész testen lehet használni). Egyenlőre én csak a krémet vettem meg 980 Ft-ért.
Krémmánián  ki is elemeztem.
Finom textúrájú bőrfeltöltő, öregedést gátló krém, mely a csokoládé értékes összetevőit tartalmazza. A csokoládéban lévő értékes antioxidáns polifenolok megkötik  és semlegesítik a bőr öregedéséért felelős szabadgyököket, a teobromin energiával tölti fel a fáradt bőrt, értágító és fényvédő hatású. A koffein fokozza a sejtek oxigénfelvételét. és a nyirokkeringést. A kakóvaj és a vitaminok regenerálják  a bőrt. Rendszeres használatával kisimulnak a ráncok, a bőr feszes lesz, a stressz által megviselt bőr ismét életre kel.
Összetevők (INCI lista) (Mit olvashatunk le az összetevőlistáról?)
Water / AquaEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nagyon sokStearic Acideo|euEWG Kockázat: 1, EWG Adat: KözepesCetearyl Alcoholeo|eu|alEWG Kockázat: 1, EWG Adat: KorlátozottTheobroma Cacao Seed ButtereoEWG Kockázat: 0GlycerinhEWG Kockázat: 1, EWG Adat: KözepesPropylene GlycolhEWG Kockázat: 3, EWG Adat: KözepesOlea Europaea (Olive) Fruit OileoEWG Kockázat: 1CarbomerEWG Kockázat: 0, EWG Adat: KözepesLanolineo|hEWG Kockázat: 4, EWG Adat: KözepesCacao Powder ExtractCaffeineEWG Kockázat: 1, EWG Adat: KözepesVitamincomplexTriethanolamineti|euEWG Kockázat: 5, EWG Adat: SokMethylchloroisothiazolinonetaEWG Kockázat: 6, EWG Adat: KözepesMethylisothiazolinonetaEWG Kockázat: 6
Állagát tekintve tényleg egy nagyon könnyű krémről van szó. Az illata kissé kakaós, de nem tolakodó, nem olyan mint a csokis maszk. Gyorsan beszívódik a bőrbe és utána a koffeinnek köszönhetően azt érzem, mintha megtelne vérrel az arcom. Kíváncsi leszek a hosszú távú hatására. ha bejön akkor valószínű, hogy a többi termékre is beruházok majd, hiszen mindegyik 1000 Ft. körüli áron van.

A végére hagytam a dúsítót.
 
Azt hiszem a hülye reklámoknak köszönhetően túl sokat és jót vártam tőle. Eleve nem túl nagy kiszerelésű (10g), de ez látszott akkor is amikor megvettem ezért ezzel nincs is semmi gondom. Az illatát nem tudom beazonosítani, nem is illatos, de nem is büdös.
Azt írja, hogy szórjuk a hajtőre , vagy tenyérbe és utána formázni. Én úgy próbáltam ki, hogy a hajtövemre próbáltam szórni, de ugye akarva akaratlanul nem csak oda megy, hanem a hajszálakra is. Ugye  utána próbáltam úgy ahogy a tv-ben láttam, hogy összeborzol  és már mehetsz is, mert a hajadnak szuper tartása lett. Aha, persze. Azon kívül, hogy úgy ragad mint a légypapír, a hajamat tincsekbe ragasztotta össze és az úgynevezett tartás, kb. negyed óráig tartott, pedig nincs is hosszú hajam aminek a súlya lehúzná.. 
Most meg úgy nézek ki, mint aki már 1 hete nem mosott hajat. Ha beletúrok a hajamba csak az a ragacsos érzés van, amit utálok. Vagy én csinálok valamit rosszul, vagy tényleg nem ér semmit ez a por.
Valakinek ezzel kapcsolatban pozitív tapasztalat?

2 megjegyzés:

  1. nekem megvolt az egész csokis család, nagyon finom illatúak és szerettem, de elég hamar és csúnyán megromlottak :S

    VálaszTörlés
  2. Én nem hiszek az ilyen porokban ezért nem is próbáltam még egyet sem soha :) valahogy úgy érzem ezek csak a reklámokban működnek!
    A körömmatrica nagyon szép :)

    VálaszTörlés