Rendszeres olvasók

2011. november 13., vasárnap

Körömlakk mustra - NOTD "tűzijáték"

Tudom mostanában nagyon sok bloggerina írt ilyen jellegű posztot, de ma rendszereztem a lakkokat (vennem kellett egy új dobozt, mert az előzőben már nem fértek el.) és ha már pakolásztam akkor miért is ne készíthettem volna róluk pár fotót.

Amúgy ma a technika ördöge összeesküdött ellenem. Elkezdtem egy step by  step sminket készíteni és lemerült az aksi. Utána amikor a kollázsokat készítettem volna, félúton a Picasa adta meg magát. De velem is baj lehet (igaz ennek tudom az okozóját), mert csak 3x-ra sikerült olyan körmöt festenem, ami még valamennyire tetszik is.

Na de jöjjenek a lakkok.
Hát nem lettek túl élethűek a színek, de ez van. Amúgy ezen a kollekción meglepődtem, mert azt hittem, hogy van összesen 2 db zöld lakkom, és erre tessék.
Kékből van a legkevesebb, igaz egy S-he lakk lemaradt.

 

Nyári színek vagy mi:
A végére pedig a díszítő és effekt lakkok:

Amit pedig 3x-ra sikerült alkotnom. Én szerettem volna valami tűzijátékos, vagy diszkófényes festést, de ehhez jobb lett volna olyan lakkokat használni, vagy inkább akrilt, amit nem nyel el a fekete. (amúgy ez valószínűleg a pénteki buli utóhatása, mert ott néztem egy-két szilvapálinka után a padlón mozgó színes fényeket.)


3 megjegyzés: