Rendszeres olvasók

2012. január 25., szerda

Emma Watson egyszerű alkalmi sminkje step by step (celeb makeup)

Már hónapok óta gyűjtögetem azon sztárok fotóit akinek a sminkjét el szeretném készíteni (ebből sorozat lesz, ha van kérés szívesen várom). 
Ezen a listán szerepelt Emma Watson 2011 New York-i Harry Potter premieren viselt sminkje is. Engem ez az egyszerűségével fogott meg, de ennek ellenére mégis vonzza a tekintet.

1. Első lépésként lealapoztam a szemhéjamat a Revlon primerjével.
 2. A belső szemzugból kiindulva a NYX arany pigmentjét tettem fel.


 
 3. Felragasztottam a cellukszot (na nem mintha nem bíznék a kezemben, de hajnal 4kor sikerült elaludnom és azért az meglátszott az egész napos tevékenykedésemen) és egy grafitszürke MAC  pigmentet vittem fel a mélyítővonalig és mg egy kicsit fölé is. A két szín átmenetét pedig összemostam. 

4. Az alsó szempillatőbe is ugyan azt a két színt használtam. A "cicafarokba" alapanyag hiányában (nem tartok valami miatt itthon arany fóliát) ugyan azt az arany pigmentet pöttyöztem mint amit a szemzugba is használtam, valamint ment rá egy kis MAC arany glitter.




5. A vízvonalakat fekete szemceruzával húztam ki, valamit egy vékonyabb tusvonallal fejeztem be. (na meg persze szempillafestés, szemöldökigazítás) 




Na nekem annyira nem áll jól a "bocilenyalt" haj mint neki, ezért is nem sikerült normális kép rólam.
 
 
 
felhasznált termékek
Ui.: Ma este még visszatérek mert ma is volt egy kis agymenésem.

4 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon nagyon jó lett! Igazán tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. A smink viszont nagyságrendekkel jobban áll neked,mint neki. Meg te kedves vagy, ettől a csajtól meg a hideg futkároz a hátamon...brrr...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De kedves vagy :) Neki nagyon sokat komorít rajta az, hogy a távol ülő szemei miatt sötétítettek az orrnyereg mellett, én ezt kihagytam. Nem vagyok egy nagy rajongója, de ma találtam róla nagyon jó kis rövid haja fotókat, és így nekem tetszik.

      Törlés