Rendszeres olvasók

2012. február 16., csütörtök

Duck feet körmök - WTF??

Leszögezem én szeretem a műkörmöket, de csak a szép, igényes és ízléses körmöket. Nekem is van már jó pár éve. De az amit ma volt szerencsém (vagy inkább szerencsétlenségem) találni, kiverte nálam a biztosítékot.

Egyes fórumokon a stiletto körmökhöz hasonlítják abból a szempontból, hogy amikor az bejött divatba az sem tetszett senkinek, most meg már úton útfélen találkozni vele. Én nem hasonlítanám hozzá. Ehhez képest a stiletto körömről csak szuperlatívuszokban tudnék beszélni.

De hogy miről is van szó ebben a röpke posztban. Hát róla:
 Hogyan lehet ezt egy kalap alá venni ezzel (persze itt is vannak a földtől elrugaszkodott méretek és egyéb furcsaságok):
Megfordult a fejemben, hogy ezt az új őrületet egy olyan körmös indíthatta el akinek nem sikerült tökéletesre formáznia a vendég körmeit. Vagy ha nem, akkor valaki adjon magyarázatot arra, hogy ezek a förmedvények miért születtek meg?
 
 
Vagy még arra tudok gondolni, hogy a kreativitás kiéléséhez már kevés volt az a felület amit egy hagyományos kocka, mandula vagy stilletó felület adhatott. Igaz a fenti képeken én nem látok semmi extra méretet igénylő mintát sem.
És nem utolsó sorban szerintem előnytelen is, mert optikailag kicsi virsliujjaknak tűnnek ettől az amúgy valószínűleg normális méretűek is.
ez meg már egyenesen hányadék
 

Ha szívlapáttal ütnének akkor se kéne ilyen akármi. 
Kíváncsi vagyok kinek hogy tetszik????


15 megjegyzés:

  1. Inkább nem írom le a véleményem.
    Biztos sok házimunkát végeznek ezekkel a lapátokkal...

    VálaszTörlés
  2. .mindenki tegyen a kormeivel amit szeretne, en ezt kihagyom inkabb :)

    VálaszTörlés
  3. Már láttam ilyen képet pár hónapja, akkor azt hittem, valaki nagyon béna körmös volt. minden nap tanul valamit az ember...
    nemtudom,de engem zavaar,hogy 95%a a műkörmöknek,amiket látok,nélkülözi a párhuzamos oldalakat. még ha kicsit is,de széttérnek. fujj már.:/ nekem 1 olyan körmös ismerősöm van,akinek a keze közé engedném a kacsóim. még szerencse,hogy alapvetően szépen nőnek a körmeim,de most siekrült elevenig leszakajtanom a mélyhűtővel az egyiket.:/

    mindenesetre nekem sem a leendő munkámhoz, sem a házimunkához,sem a hobbimhoz nem megfelelőek sem a stiletto sem ez a másik vakvágány. brrrr....

    VálaszTörlés
  4. Te atyaúristen mi ez?? :D Te úúúristen :D Mintha egy lapátot tettek volna a körmükre, és az a vicc, hogy még funkcionálna is :D Ez hatalmas, én nagyot nevettem :D Ha valakin meglátnék ilyet, odatenném feltúrni a kertet :D :D Nagyszerű :D

    VálaszTörlés
  5. Akár a szívlapát helyett is jók szenet lapátolni :)))

    VálaszTörlés
  6. Pont akkor néztem rá a posztodra, amikor a munkában időpontot egyeztettem, és ahogy megláttam, konkrétan lefagytam...:D Nekem stiletto körmöm van, nem méteres hosszú, olyan kis normális, ez meg pont annak az ellentéte, de annyira trampli és gusztustalan, hogy még.

    VálaszTörlés
  7. Magamutogatás, öncsúnyítás?
    Nem tudom, de tény hogy nem tetszenek, mert erről nem egy ápolt, szép kecses női kéz jut egyből az ember eszébe...

    VálaszTörlés