Rendszeres olvasók

2012. február 28., kedd

Gold Cacao pack/maszk - mit értem el?

Már elég régen adós vagyok ezzel a bejegyzéssel és mivel a Kocsonyán sikerült a jobb kezemet egy időre  tacsra vágni, így elég nehézkes a sminkelés, marad a szöveges poszt :D

Múlt év júliusában érkezett meg a pakolás amit a sok pozitív blogbejegyzés és hihetetlennek tűnő képek átböngészése után rendeltem meg a BB krémtől (BB krémekkel együtt). 
Az ilyen és ehhez hasonló képekre gondolok.

Oké, az én arcom azért ennyire nem vészes, de nem is hibátlan. (erről már ugye írtam a bűneimben). Elég feltűnően tágak a pórusaim és néha annyira zsíros a bőröm, mintha végig kentem volna egy adag kacsazsírral. De ha ez nem lenne elég, akkor olyan pattanások jönnek elő az arcomon, mint egy kisebb golflabda. Ezért is reméltem, hogy ez lesz az a csodakrém ami segíthet rajtam.
A Krémmánián van róla összetevő lista is és ez alapján semmi olyat nem találtam benne ami miatt ne rendeltem volna meg. 

El is kezdtem a "napló" írást a változásokról, amit egy idő után abba is hagytam, mert a képeken semmi változást nem láttatok volna. Sajnos. :((

Lelkesen kentem 2-3 naponta 2 hónapon keresztül, de mivel semmi pozitívat nem tapasztaltam, ez lecsökkent a végére már heti 1, majd 2 heti kenegetésre. Ezeknél is csak azért maradtam meg, mert az illatát imádom. 

Mit is ígér a leírás?
 Összehúzza a pórusokat. - Nálam ez egyáltalán nem volt észrevehető, van egy-két nagyobb kráterem, amin mérhettem volna a hatást, de semmi. Sőt a vége felé már a falra másztam attól, hogy azokból nem tudtam rendesen eltávolítani a pakolás maradványát, még az Oriflame "dörzsiszivacsával" sem és ilyenkor úgy nézett ki az arcom, minta tele lennék csúnya nagy miteszerekkel.
Azt írják az ajánlóban, hogy gyengéd. Esküszöm a mosogatószivacsom puhább és finomabb mint ez. Ez a rózsaszín gömböcske egy smirglivel felér.
Szabályozza a túlzott faggyútermelést - nálam ez sem volt tapasztalható. Sajnos 2 hónap használat után is ugyan olyan zsíros volt a bőröm mint mielőtt elkezdtem volna használni. Az igaz, hogy a lemosás után 1-2 óráig matt volt a bőröm és feszesnek érzetem, de ez el is múlt hamar (és ezt más, olcsóbb pakolással is el tudtam érni)

Gyógyítja az aknés bőrt - nem lett több pattanásom, de kevesebb sem. A régebbi hegek nyomai sem halványultak tőle (ami viszont ezen segített az a BB krém).

Úgy gondolom, hogy az én bőröm nem elég problémás ahhoz, hogy nálam látványos eredményt lehetett volna elérni vele. 
Mivel annyira nem drága egy próbát megérhet bárkinek aki hasonló problémákkal küzd, hiszen nagyon sok helyen olvastam, hogy mennyi mindenkinek használt.

Azt hiszem maradok egy olcsóbb maszknál, de a BB krémemet nem adom. Azok beváltak és mindig vannak újabb és újabb ismerősök akik megkérdezik napközben, hogy mit használok az arcomra, mert olyan más. 


3 megjegyzés:

  1. sajnálom,hogy neked nem vált be. unokahúgom is használja, az ő bőre a tiednél is kevésbé problémás, neki nagyon szép az arca, gyakorlatilag 2 használat után látványos a hatása. én csak a t-vonalamra használom, ha kapok tőle.:) azt hiszem,jobb az arcom, de lehet,a kisebb nyomás, vagy a gyógyszerváltás miatt.

    VálaszTörlés
  2. szia :)
    én is sajnálom, h nem működött nálad, bár ahogy olvasgattam nem te vagy az egyetlen akinek nem jött be, bár gondolom ez is sok tényezőtől függ...én is gondolkodtam rajta h megrendeljem, de aztán letettem róla, és inkább kipróbáltam a freeman avokádós zabkásás maszkját, mert olcsóbb és könnyebb beszerezni, és arról is jókat hallottam. nekem az bejött, azóta nincs pattanásom, és bár sztem sosem lesz tökéletes baba bőröm :( de kisebbek a pórusaim, és talán kevésbé is zsírosodik...szval csodát nem csinál, de aztem egész hatékony, ha újakat szeretnél kipróbálni, lehet h megér egy próbát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lassan egy hónapja használom azt a maszkot és eddig pozitívak a tapasztalataim. Pórusok ugyan nem csökkentek, de a zsírosodás igen. :)

      Törlés