Rendszeres olvasók

2011. július 26., kedd

Megérkezett a Gold Cacao Mask

Először erről a termékről Crystal makeup studio Timikénél olvastam. Mivel mostanában megint úgy néz ki az arcom mint tini koromban, ezért kihasználva a Timikének köszönhető 5%-os kedvezményt, a BB krém  oldalról meg is rendeltem szombaton. 10 perce csörgött a futár, hogy itt van a portán és hozta  a csomagomat.

Már alig várom, hogy hazamenjek és felkenhessem a pakolást. Kíváncsi vagyok az eredményre, mert nagyon jókat ígér a dobozon található magyar nyelvű tájékoztató.


Hidratál, javítja a bőr állapotát, serkenti az új bőr képződését Összehúzza a pórusokat Gyógyítja az aknés bőrt. Visszaállítja a bőr rugalmasságát Szabályozza a túlzott faggyútermelést Tartást és rugalmas megjelenést ad a bőrnek Bőrnyugtató, fenntartja a bőr eredeti PH értékét Ragyogóvá teszi a fakó bőrt Öregedés gátló hatás, az arany tartalmának köszönhető a szépítő, gyógyító hatás.
Minden bőrtípushoz ajánlott, különösen zsíros bőrre, pattanások kezeléséhez, heges bőrre, akné kezelésére, tág pórusok eltüntetésére.

Most olvastam az oldalon, hogy a nagy érdeklődés miatt kifogytak a krémből, de augusztus elején érkezik új szállítmány belőle.
Ezt ígéri:


Tapasztalatokat majd használat után írok róla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése