Rendszeres olvasók

2012. március 19., hétfő

Első tavaszi munkanap - OUTFIT (UFO szállt Miskolcra)

Azért írtam UFO-t, mert amikor ma reggel megjelentem a városban, egyesek úgy néztek rám, mintha legalább is két fejem lenne. Először le sem esett, de utána rájöttem, hogy még nincsenek hozzászokva a színekhez. :D Én már nagyon érzetem a jó időt, ezért  színezni akartam, reméltem, hogy a kedvemre is jó hatással lesz.

Nagyon bejön az idei (sőt ez már tavaly is trend volt, csak még nem igazán találkoztam vele kicsiny városunkban) color blocking. Eddig nem igazán voltam az a színes egyéniség, de ez most valahogy más, olyan vidámmá tesz. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog ez teret hódítani itthon, vagy  a lányok megmaradnak a trottyos gatya-úszógumi-top kombónál?

De mi is a color blocking? Végy néhány ütős, harsány, izgalmas színt, lehetőleg olyanokat, amelyik kontrasztban vannak egymással, majd helyezd őket egy szetten belülre. Kell, mondjuk egy citromsárga sort és egy ciklámen felső. Ha harmóniára törekszel, akkor válaszd a színkörben egymás mellett álló harsány színeket. Ha szereted a feltűnést, akkor pedig mindenképp a komplementerekkel (a színkörben egymással szemben álló színekkel) kísérletezz. Nagy kedvencem a narancssárga és a ciklámen, a ciklámen és a zöld, valamint a zöld és a kék egymás mellett.

 Az én nagy kedvencem, amitől csak az ára tántorít el (Zanotti cipő, cirka 700 euro):
 Na jó térjünk át a mai szettemre. Amikor ma találkoztam reggel az első kolléganővel ő csak ennyit mondott: "Bambulok ki a villamosból és feltűnik egy tök jó cipő, gondolta, hogy én vagyok az :)"
A kollégám mondta a legkedvesebbet: " ne csodálkozz, ha ma mindenki tavasztündérnek fog hívni :D. A tavaszt még értem, de a tündér nagyon messze áll tőlem. Volt még egy: úgy nézel ki mint egy kisdobos, de ezt nem is értem miért.

Be kell látnom, hogy most már ideje megmozdulnom :) le a lustasággal
A kabátot turkáltam, vadi új volt, a gyári címkét vágtam ki belőle. 3000 Ft. volt. A szoknyám valami kínai, a felső pedig H&M.
 A cipővel szerencsém volt. Még ugye a karácsonyi kívánságlistámon szerepelt a kék cipő, de hiába kerestem sehol se találtam. A Kézműves Kupa előtt még be kellett mennem ragasztót venni, amikor megláttam a kirakatban ezt a cipőt. Esküszöm nem akartam cipőt venni, de ő kiabált. Ráadásul volt egy 7000 Ft értékű levásárolható garanciajegyem, így a kicsike 3000 Ft-ba fájt. Ugye, hogy nem lett volna szabad otthagynom?

Csenge segíteni akart minden áron a kabát részleteinek fényképezésében, hát nem úgy sikerültek a képek ahogy szerettem volna, de a lelkesedés nagy volt így kiposztolom őket. A lényeg így is látszik.
 
 
  Nektek, hogy tetszik ez a trend?




9 megjegyzés:

  1. Szerintem teljesen jó, egyáltalán nem túlzás, inkább csak vidám! :]

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik! Tök jó összeállítás!

    VálaszTörlés
  3. Tetszik az összeállítás :) és a cipő egy álom :$

    VálaszTörlés
  4. igazán tavaszi,nekem nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Tetszik, szeretem a színeket még ha kicsit nehéz is elkezdeni a viselésük, én pink szandált szeretnék, ezektől szebb a tavasz, hajrá Viki, hajrá csajok:)

    VálaszTörlés
  6. Nekem tetszik, én még decemberben vagy januárban olvastam róla egy posztot :) Én is egyre többet "használom" :)

    VálaszTörlés
  7. Ó, a kabát!<3 Én ma lila kabátban voltam, nem egy megszokott darab. :D

    VálaszTörlés