Rendszeres olvasók

2013. szeptember 10., kedd

Bloggertalálkozón jártam

Egyik nap kaptam az arckönyvön egy levelet Timitől, amiben meginvitált az általa szervezett első miskolci blogger találkozóra.


Nagyon megörültem neki, nem is gondoltam, hogy ennyien vagyunk itt a környéken.
Izgatottan készülődtem, már csak azért is mert tőlem szinte minden bloggerina jóval fiatalabb. Tartottam tőle, hogy kilógok majd a sorból.

A Cafe Freiben volt a találkozó.
Maradnék annyiban a hellyel kapcsolatban, hogy a kávé nagyon finom (még úgy is, hogy én egyáltalán nem kávézok) a sütit időm se volt lefotózni, mert egyből eltüntettem, de mást inkább nem írok róla, mert jót nem tudok, rosszat meg nem akarok.


  

A lányokkal jókat beszélgettünk (balról Viki, Lora, Timi, Manna, Judit, Fanni, és Én).
Mindenki vitt magával egy kevés csere-bere kozmetikumot, ami beterítette az asztalt, majd a tesztelt körömlakkok szaga az egész helyiséget.
 Remélem lesz ismétlése a találkozónak és még többen eltudnak majd jönni.

Persze a sminkemről készítettem fotót és a hajszínem is új (végre olyan amilyet már régen szeretnék)
 
 5 megjegyzés:

 1. Igen néztem a szép sminkedet és a hajad színét ami nagyon tetszik!Örültem hogy megismerhettelek!Ja és szerintem egyáltalán nem lógsz ki a sorból! puszi Judit

  VálaszTörlés
 2. Ugyanmár, dehogy lógtál ki a sorból... :) Azért kellett fél perc, mire leesett, mi is az az arckönyv. :D Folytatás meg mindenképpen lesz! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jó a hajad!!! Irigyellek a találkozóért, látszik, hogy jó volt a hangulat, a hely negatívumai ellenére is :-)

  VálaszTörlés
 4. Hű nagyon vagány a hajad! :-)
  Biztos nagyon jó volt ez a találkozó. Veszprémben is épp a hétvégén tartottunk egy bloggertalit, jó találkozni a környékbeli, hasonló érdeklődésű csajokkal

  VálaszTörlés