Rendszeres olvasók

2011. július 14., csütörtök

Gyermek kozmetikumok - Bioderma Photoderm KID 50+ naptej

Ez a másik naptej amit a lányomnak vettünk. Igaz a közel 6000 Ft árával (akciósan 4500ért sikerült lecsapnunk rá, bár még ez is húzós ár) nem tartozik a legolcsóbb naptejek közé, de ugye az ember a gyermekének mindent megad.

Mivel ez egy pumpás változat nagyon jól eloszlatható a bőrön. Nagyon könnyű állagú és az elkenése sem jelent problémát. A bőrbe nagyon hamar beszívódik és nem marad utána zsíros érzés. Azt írja, hogy illatmentes, de azért némi tisztaság illat felfedezhető, ha az ember jobban megszaglássza. Ami számomra negatívumként említhető meg, hogy ez 2 óránként újra kell kenni, ellentétben a korábban már említett Daylong naptejjel.
A kiütések ettől sem jöttek ki Csenge bőrén, ez tehát pozitívum.

Hatásmechanizmus:

A BIODERMA kutatásai során kikísérletezett új szűrőrendszer található meg a Photoderm KID-ben, amely azonnali és homogén védelmet biztosít UVA és UVB sugarak ellen. Az UVA elleni védelme megakadályozza a bőr idő előtti öregedését és a napérzékenység tüneteinek kialakulását. A MAXimális UVB elleni védelme hatékonyan óvja a bőrt a leégéstől, s ez által a napsugárzás hosszabb távú lehetséges ártalmaitól. A szabadalmaztatott Cellular BIOprotectionŸ közvetlenül megvédi a sejteket az UV sugárzás káros hatásaitól, stimulálja a bőr természetes védekező reakcióit és megóvja a DNS-ét. A Photoderm KID kiváló toleranciát biztosít. A Photoderm KID nem komedóképző, könnyen kenhető, víz- és napfényálló.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése